Kontakt os

Nyheder

Hvor bæredygtige er I?

Screening: Hvor bæredygtige er I?

CEJs Energi og Miljø-screening afdækker udfordringer og potentialer på jeres ejendom eller ejendomme – og sætter fokus på, hvor der kan optimeres, når det gælder energi og miljø, og de målsætninger, I har sat op.

Læs mere

Ungt blod holder os friske og stærke

I CEJ arbejder vi konstant på at tiltrække unge, nye kræfter. En ting er, at vores vækst kræver flere medarbejdere, men vi ser samtidig en særlig opgave i at fremstå som den mest attraktive virksomhed for de unge.

Læs mere

Sommeren er på vej – Tænk bæredygtigt

Bør du gøre plads til biodiversiteten i din have eller altankasse? Mange plante- og dyrearter er desværre truede og viser tilbagegang i antal, men måske kan du hjælpe til at gøre dit for at vende udviklingen.

Læs mere

CEJ på MIPIMWorld 2023

Vores CEO Anne Marie Oksen, Head of International Clients, Residential Jeanette Rosenberg og Head of International Clients, Commercial Line Møller Sigsgaard repræsenterede CEJ ved dette års MIPIM.

Læs mere
Oliver Bo Andersen er erhvervsadministrator-trainee i CEJ.

Unge sætter spot på ejendomsbranchen

I takt med at en voksende procentdel af den danske arbejdsstyrke går på pension frem mod 2030, bliver det stadig vigtigere at tiltrække dygtige medarbejdere til ejendomsbranchen. EjendomDanmark (ED) har søsat en større rekrutteringskampagne for at synliggøre, hvilke uddannelses- og karrieremuligheder branchen tilbyder. Som led

Læs mere

Få et tilbud