Kontakt os

Med CEJ’s afdeling i Aarhus sikrer vi fuldt landsdækkende ejendoms­administration

I CEJ er vi dedikerede til at skabe værdi for vores kunder. Det kræver ikke blot kompetence, men også nærhed og lokal forankring. Derfor har vi afdelinger i både København og Aarhus.

Vi ved, at det er kvaliteten og stabiliteten, der gør forskellen. Både i selve ejendomsadministrationen og i samarbejdet. Hos CEJ er vi store nok til at gøre en forskel, men små nok til at være personligt engagerede. Det vil I opleve, når I arbejder med jeres faste, dedikerede team i enten København eller Aarhus. De sikrer, at alle specialister er inden for rækkevidde, når det kræves.

Hvad kan vi gøre for dig?

Uanset om du sidder med bolig- eller erhvervsejendomme, har CEJ specialister, der kan skabe værdi til din ejendomsportefølje.

Med mere end 50 års solid erfaring i ejendomsadministration er CEJ eksperterne, der sørger for, at foreningen altid er veldrevet.

Som medarbejder i CEJ vil du opleve, hvordan arbejde kan blive mere end bare arbejde. Vi har jævnligt stillingsopslag i Aarhus.

Mere plads til CEJ i Aarhus

Aarhus-kontoret var blevet for småt, så CEJ er flyttet i nye lokaler med fantastisk udsigt over byen

Som en positiv konsekvens af CEJ’s vækst, er vores Aarhus-afdeling rykket ind i helt nye kontorer på Runevej 2A, 6. sal, Aarhus V. Samtidig udvider vi lejemålet på Meldahlsgade i København med mange nye kontorer – og en ny kantine.

Aarhus kontor

Nyheder

Kontakt CEJ for et godt tilbud!

Kom i gang i dag

Ring på 33 33 82 82 alle hverdage mellem 9:00 og 15:00. Du kan også udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail til cej@cej.dk, så kontakter vi dig.

Få et tilbud