Kontakt os

Foreninger / Grundejerforeninger

Administration, drift og sekretariat. CEJ dækker det hele.

Specialister med indsigt i grundejer­foreninger

Med alle administrationsydelser i huset, finder vi hurtigt den model, der giver mest værdi for jeres grundejerforening. Administration, drift og sekretariat. Vi dækker det hele.

CEJ er pionerer i administration af større grundejerforeninger i de nye bydele i København og Aarhus. Vores specialiserede viden gør os foretrukken, fordi vi fokuserer på potentialer og værdiskabelse. Professionel håndtering af emner som udvikling af fællesarealer, driftsoptimering, energi- og miljørigtige initiativer, samt effektiv kontakt til myndigheder er noget, der bidrager positivt.

Se muligheder og forudse problemer

Med jura som fundament, kan I altid have ro i sindet. CEJ er proaktive, når noget kan gøres bedre, og vi sørger for en hverdag uden krævende tvister. 

Man kan nå langt med gennemarbejdede aftaler og regelsæt. Men der er meget mere at hente, når CEJ sidder med ved bordet.

Vi vurderer gerne alle servicekontrakter og sikrer, at I kan arbejde på et trygt og sikkert grundlag. Fx når det gælder politik og regler, tvister eller udviklingsprojekter.

Vi får tingene til at ske, så I har en sund grundforening med et optimeret område. Det er sådan, vi skaber mest værdi for jer.

Økonomisk overblik. Uden overraskelser

Vi prøver at gøre det så nemt og gennemskueligt som overhovedet muligt at følge med i grundejerforeningens økonomi.

Vi holder øje med, at budget og realiteter følges ad. I behøver ikke være eksperter i økonomi. Vi sørger nemlig for, at der er fuld gennemsigtighed, så I har overblik over forbruget. Og I kan altid se en frisk budgetopfølgning via vores online-adgang.

CEJ har ca. 30 controllere, som står til rådighed, så snart I har behov.

Jeres ambitioner er også vores

CEJ er partneren, der sætter skub i opgaverne, når det fx gælder grønne fællesarealer, regnvandsopsamling og affaldsløsninger.

I vores Energi- og Miljøafdeling finder I et erfarent og engageret team, der både stiller de rigtige spørgsmål og kan tage de initiativer, der skaber mest værdi i forhold til jeres situation, muligheder og krav. Altid baseret på CEJ’s høje faglighed og standarder.


Det kan godt betale sig at være energibesparende

Ansvarlighed er en integreret del af vores forretning. Det kommer til udtryk i vores anbefalinger og valg af leverandører. Vi tilstræber at skabe løsninger, der er ansvarlige, både i et grønt, socialt og økonomisk perspektiv. Fordi vi ved, at de forhold altid skal gå hånd i hånd i en grundejerforening. 

Med et dedikeret team har CEJ gjort det nemt at skifte administrator

Så nemt er det at skifte!

For mange kan det virke uoverskueligt at skifte administrator. Vi har gjort det nemt med et dedikeret team, der aldrig slipper i løbet af skiftet.

Det skal være nemt både at vælge og skifte til den rigtige ejendomsadministrator. I CEJ har vi stor erfaring i at starte nye samarbejder, så hos os får I et specialiseret team, der sikrer, at I som ny forening kommer godt og sikkert ombord.

0

foreninger administrerer CEJ over hele landet

Andelsboligforeninger-1 CEJ
0

grundejerforeninger og laug i administration

Job i CEJ-1

6 års

medarbejderanciennitet i gennemsnit

Erhvervsejendomme-2 CEJ

"Vi har arbejdet sammen med CEJ de seneste 10 år, og det har været et rigtig godt samarbejde."

Jytte
Bestyrelsesmedlem, E/F Margrethehave

Afspil video

Det siger vores kunder!

Download vores seneste kundetilfredshedsanalyse her

Nyheder

"At tænke energi- og miljørigtigt er mere end bare en teknisk løsning."

Anders
Leder af Energi og Miljø

Kontakt CEJ for et godt tilbud!

Få et tilbud

Ring på 33 33 82 82 alle hverdage mellem 9:00 og 15:00. Du kan også udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail til cej@cej.dk, så kontakter vi dig.

Få et tilbud