Kontakt os

Grundejerforeninger / Så nemt er det at skifte

Med et dedikeret team har CEJ gjort det nemt at skifte administrator

Så nemt er det at skifte!

For mange kan det virke uoverskueligt at skifte administrator. Vi har gjort det nemt med et dedikeret team, der aldrig slipper i løbet af skiftet.

Det skal være nemt både at vælge og skifte til den rigtige ejendomsadministrator. I CEJ har vi stor erfaring i at starte nye samarbejder, så hos os får I et specialiseret team, der sikrer, at I som ny forening kommer godt og sikkert ombord.

Tre simple trin til et trygt skifte

Administrationsaftalen udarbejdes af CEJ på baggrund af en grundig kortlægning og samtale om jeres behov. Aftalen underskrives digitalt af bestyrelsen. Nemt og effektivt.

CEJ’s on boarding-team sørger for alt det praktiske i forbindelse med skiftet. Det betyder et minimum af tidsforbrug og anstrengelser for jer. Og vi sørger for at alle frister bliver overholdt.

For at få hverdagen i gang bedst muligt starter vi med en sidste forventningsafstemning på et opstartsmøde med bestyrelsen. Her introducerer vi jeres daglige, faste administrator, og får aftalt forretningsgangene for samarbejdet.

Få en fast admini­strator, der kender jeres grundejer­forening

Hos CEJ får I en fast administrator, der kender foreningen og proaktivt følger opgaverne til dørs. I CEJ har I alle kompetencer til rådighed, når det kræves. Både jura, økonomi, teknik samt energi og miljø. Og vi forstår kulturen og hverdagen i en grundejerforening bedre end de fleste.

CEJ tilbyder den fulde palet af administrationsydelser

Start her. Vi glæder os til at høre fra dig

Udfyld formularen herunder. Vi besvarer alle henvendelser i løbet af få dage.

Få et tilbud