Kontakt os

Foreninger / Ejerforeninger

Det skal være nemt at være i bestyrelsen

Hos CEJ har I en fast administrator, som ikke er bange for at tage ansvar og engagere sig helhjertet. Det er sådan, vi bedst skaber værdi for jer.

CEJ har solid erfaring med at administrere ejerforeninger og ved, hvordan en forening som jeres skal rådgives. Og vi finder altid frem til jeres unikke behov i samarbejdet. Jeres faste administrator kan trække på ekspertise fra kolleger, når det gælder fx vedligeholdelsesplaner, forbedringer, rapportering og lovgivning.

 

— LÆS MERE OM VORES YDELSER HER

Vi passer godt på jeres ejendom

Med CEJ som administrator har I 100 % tryghed for, at der løbende bliver holdt øje med ejendommens drift, og at alt er optimeret.

Med en fast driftsaftale skåner vi jer for ubehagelige overraskelser. Vi stiller med en rutineret driftsleder, der lærer ejendommen godt at kende.

Driftslederen tilser, at alt kører, som det skal med vedligehold og renhold.

Forbedringer igangsættes i samråd med bestyrelsen, og vi sørger for at opdatere vedligeholdelsesplanen, så I kan budgettere med udgifterne i god tid.

 

Nøglen til en sund forening

Med en vedligeholdelsesplan er I altid på forkant med hvilke opgaver, der skal udføres på ejendommen de næste år, og i hvilken rækkefølge.

Vedligehold af ejendommen kan være en tung post i budgettet. Derfor er det vigtigt, at opgaverne bliver planlagt og prioriteret i god tid, så der er økonomi til projekterne.

CEJ’s teknikere gennemgår ejendommen fra kælder til kvist og laver en prioriteret vedligeholdelsesplan med et 10-årigt vedligeholdelsesbudget. Det giver tryghed og ro – også når det kommer til lån til forbedringer. 

 

Vores driftsnøgletal er jeres sikkerhed

CEJ udarbejder driftsnøgletal på alle de ejendomme, vi administrerer, så vi kan give bestyrelsen besked, hvis jeres tal stikker ud fra gennemsnittet.

I kender måske jeres egen forening ned i sømmene. Vi samarbejder med mange foreninger – formentlig også af samme type som jeres – og det giver et unikt sammenligningsgrundlag.

Med vores driftsnøgletal indhenter vi data på forskellige ejendomstyper, som vi sammenligner en gang om året på parametre som fx renhold, vedligehold, abonnementer samt vand- og varmeforbrug.

Det giver indsigt og ro.

 

“Kvalitet er at føle tryghed ved, at de svar, man får, er de rigtige.”

— Birthe, Bestyrelsesformand, E/F Margrethehave

Afspil video

Tryg og rettidig renovering

I CEJ kender vi foreningen så godt, at vi ved, hvornår det fx betaler sig at udskifte varmeanlægget, vinduer eller renovere facaden. Det skaber værdi og komfort.

Hvis det handler om større projekter som tagudskiftning, udskiftning af faldstammer, eller opsætning af altaner, kan CEJ hjælpe jer gennem processen. Lige fra de første overvejelser til indhentning af tilbud, godkendelser, generalforsamlingsforslag og efterfølgende byggestyring og tilsyn.

Vi undersøger også økonomien i projekterne, så I oplever tryghed i alle led. Og vi hjælper med at få forslag på dagsordenen til generalforsamlingen og med at varsle beboerne. 

 

  • Alene det seneste år har CEJ udført ca. 150 moderniseringer

  • I samme periode har vi hjulpet med at udskifte ca. 2.000 vinduer

 

“Vi har lige fået stemt et stort renoveringsprojekt igennem, og der har vi brug for en administrator, der både kan tale med beboerne, og har styr på jura og økonomi.”

— Martin, Bestyrelsesformand, E/F Vestervænget

Afspil video

Se muligheder og forudse problemer

Med jura som fundament, kan I altid have ro i sindet. CEJ er proaktive, når noget kan gøres bedre, og vi sørger for en hverdag uden krævende tvister. 

Man kan nå langt med en moderne og gennemarbejdet vedtægt og en god husorden. Men der er meget mere at hente, når CEJ sidder med ved bordet.

Vi vurderer gerne jeres servicekontrakter og sikrer, at bestyrelsen kan arbejde på et trygt og sikkert grundlag – fx når det gælder tvister eller byggeprojekter.

 

Få vedtægten støvet af

Er det lang tid siden, at foreningens vedtægt er blevet opdateret? Er sproget forældet, og er der mange tillæg?

CEJ har mange års erfaring med at modernisere vedtægter, og det betaler sig at sikre, at de lever op til gældende forskrifter og er utvetydige, før tvister opstår.

Økonomisk overblik. Uden overraskelser

Lige bag jeres faste ejendomsadministrator sidder CEJ’s økonomifunktion, som sørger for, at alt det regnskabsmæssige stemmer.

Det er et stort ansvar at sidde i bestyrelsen, så vi prøver at gøre det så nemt og gennemskueligt som muligt at følge med i foreningens økonomi.

Vi holder øje med, at budget og realiteter følges ad. I behøver ikke være eksperter i økonomi. Vi sørger nemlig for, at der er fuld gennemsigtighed, så I har overblik over forbruget. Og I kan altid se en frisk budgetopfølgning via vores online-adgang.

CEJ har ca. 30 controllere, som står til rådighed når, I har behov for det.

 

Mit CEJ

Mit CEJ er en samlebetegnelse for vores onlineadgang og BeboerNet, hvor I selv kan tilgå ejendommens oplysninger døgnet rundt.  

— BESØG MIT CEJ

Det er nemt at skifte

For mange kan det virke uoverskueligt at skifte administrator. Vi har gjort det nemt med et dedikeret team, der aldrig slipper i løbet af skiftet.

Det skal være nemt både at vælge og skifte til den rigtige ejendomsadministrator.

I CEJ har vi stor erfaring i at starte nye samarbejder, så hos os får I et specialiseret team, der sikrer, at I som ny forening kommer godt og sikkert ombord.

 

“Vi har arbejdet sammen med CEJ de seneste 10 år, og det har været et rigtig godt samarbejde.”

— Jytte, Bestyrelsesmedlem, E/F Margrethehave

Afspil video

0

ejerforeninger i administration

1950

startede vi med at administrere ejerforeninger

3-815

lejligheder er spændet i vores ejerforeninger

"Vi ville noget mere, og der havde vi brug for en administrator, der ville lege mere med"

Martin
Bestyrelsesformand, E/F Vestervænget

Afspil video

Nyheder

Oliver Bo Andersen

Unge sætter spot på ejendomsbranchen

I takt med at en voksende procentdel af den danske arbejdsstyrke går på pension frem mod 2030, bliver det stadig vigtigere at tiltrække dygtige medarbejdere til ejendomsbranchen. EjendomDanmark (ED) har søsat en større rekrutteringskampagne for at synliggøre, hvilke uddannelses- og karrieremuligheder branchen tilbyder. Som led

— Læs mere

Et nyt udtryk

Fra i dag ser CEJ’s hjemmeside meget anderledes ud. Vi har valgt at give hjemmesiden den helt store overhaling for at gøre det tydeligt, hvad vi står for, og hvad man som nuværende og kommende kunde kan forvente i et samarbejde med CEJ.   Kulturen

— Læs mere

"Vi har arbejdet sammen med CEJ de seneste 10 år, og det har været et rigtig godt samarbejde."

Jytte
Bestyrelsesmedlem, E/F Margrethehave

Afspil video

Få et tilbud

Ring på 33 33 82 82 alle hverdage mellem 9:00 og 15:00. Du kan også udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail til cej@cej.dk, så kontakter vi dig.

Åbningstider jul og nytår

Vi holder lukket torsdag den 23. december. For akutte skader, se mere under kontakt.

Vores telefoner er åbne fra kl. 10-12 den 27.-30. december – begge dage inklusiv.

Få et tilbud