Kontakt os

Foreninger

Sidder du i en ejerforening?

— Læs mere

Sidder du i en andelsboligforening?

— Læs mere

Sidder du i en grundejerforening?

— Læs mere

En sund forening hele vejen rundt

Hos CEJ finder du et hold af specialister inden for alle områder af ejendomsadministration. Og I får en fast administrator, som samler alle tråde.

Udover den daglige administration, hjælper vi med økonomisk rapportering samt driften af foreningen, juridisk rådgivning, vedligehold og forbedringer. Vi kalder det totaladministration. 

0

andelsboligforeninger administrerer CEJ over hele landet

3-815

enheder spænder vores mange ejerforeninger over

0

foreninger i administration

"Kvalitet er at føle tryghed ved, at de svar, man får, er de rigtige."

Birthe
Bestyrelsesformand, E/F Margrethehave

Afspil video

Nyheder

Et nyt udtryk

Fra i dag ser CEJ’s hjemmeside meget anderledes ud. Vi har valgt at give hjemmesiden den helt store overhaling for at gøre det tydeligt, hvad vi står for, og hvad man som nuværende og kommende kunde kan forvente i et samarbejde med CEJ.   Kulturen

— Læs mere

Vi opruster vores kundeindsats med ny erhvervskundechef

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til Jens H. Møller som erhvervskundechef per 1. december 2021. Jens kommer fra en stilling som Portfolio Manager i Deas med ansvar for servicering af institutionelle kunder. Fra en årrække som ejendomsdirektør i en større finansiel koncern vil

— Læs mere

Få et tilbud

Ring på 33 33 82 82 alle hverdage mellem 9:00 og 15:00. Du kan også udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail til cej@cej.dk, så kontakter vi dig.

Hold dig opdateret

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Få et tilbud