Kontakt os

Foreninger / Grundejerforeninger

Et specialiseret hold, der har indsigten

Med alle administrationsydelser i huset, finder vi hurtigt den model, der giver mest værdi for jer. Administration, drift og sekretariat. Vi dækker det hele.

CEJ er pionerer, når det gælder administration af større grundejerforeninger i de nye bydele i København og Aarhus. Vores specialiserede viden gør os foretrukken, fordi vi evner at fokusere på potentialer og værdiskabelse. Professionel håndtering af emner som udvikling af fællesarealer, driftsoptimering og effektiv kontakt til myndigheder er noget, der bidrager positivt til byudviklingen.

 

— LÆS MERE OM VORES YDELSER HER

Se muligheder og forudse problemer

Med jura som fundament, kan I altid have ro i sindet. CEJ er proaktive, når noget kan gøres bedre, og vi sørger for en hverdag uden krævende tvister. 

Man kan nå langt med gennemarbejdede aftaler og regelsæt. Men der er meget mere at hente, når CEJ sidder med ved bordet.

Vi vurderer gerne alle servicekontrakter og sikrer, at I kan arbejde på et trygt og sikkert grundlag. Fx når det gælder politik og regler, tvister eller udviklingsprojekter.

Vi får tingene til at ske, så I har en sund grundforening med et optimeret område. Det er sådan, vi skaber mest værdi for jer.

Økonomisk overblik. Uden overraskelser

Vi prøver at gøre det så nemt og gennemskueligt som overhovedet muligt at følge med i grundejerforeningens økonomi.

Vi holder øje med, at budget og realiteter følges ad. I behøver ikke være eksperter i økonomi. Vi sørger nemlig for, at der er fuld gennemsigtighed, så I har overblik over forbruget. Og I kan altid se en frisk budgetopfølgning via vores online-adgang.

CEJ har ca. 30 controllere, som står til rådighed, så snart I har behov.

Det er nemt at skifte

For mange kan det virke som en stor opgave at vælge eller skifte administrator. Vi har gjort det nemt med et dedikeret team, der aldrig slipper styringen i løbet af overdragelsen.

I CEJ har vi stor erfaring i at starte nye samarbejder. Hos os får I et specialiseret team, der sikrer, at I som ny kunde kommer godt og sikkert ombord.

 

FÅ ET TILBUD

0

foreninger administrerer CEJ over hele landet

0

grundejerforeninger i administration

6 års

medarbejderanciennitet i gennemsnit

"Vi har arbejdet sammen med CEJ de seneste 10 år, og det har været et rigtig godt samarbejde."

Jytte
Bestyrelsesmedlem, E/F Margrethehave

Afspil video

Nyheder

Oliver Bo Andersen

Unge sætter spot på ejendomsbranchen

I takt med at en voksende procentdel af den danske arbejdsstyrke går på pension frem mod 2030, bliver det stadig vigtigere at tiltrække dygtige medarbejdere til ejendomsbranchen. EjendomDanmark (ED) har søsat en større rekrutteringskampagne for at synliggøre, hvilke uddannelses- og karrieremuligheder branchen tilbyder. Som led

— Læs mere

Et nyt udtryk

Fra i dag ser CEJ’s hjemmeside meget anderledes ud. Vi har valgt at give hjemmesiden den helt store overhaling for at gøre det tydeligt, hvad vi står for, og hvad man som nuværende og kommende kunde kan forvente i et samarbejde med CEJ.   Kulturen

— Læs mere

Få et tilbud

Ring på 33 33 82 82 alle hverdage mellem 9:00 og 15:00. Du kan også udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail til cej@cej.dk, så kontakter vi dig.

Åbningstider jul og nytår

Vi holder lukket torsdag den 23. december. For akutte skader, se mere under kontakt.

Vores telefoner er åbne fra kl. 10-12 den 27.-30. december – begge dage inklusiv.

Få et tilbud