Kontakt os

Ejendomsinvestorer / Boligejendomme

CEJ-Kbh_Sluseholmen_6_modul

Stabil udvikling i administrationen af boligejendomme

I CEJ stræber vi efter at være på forkant, så vi kan udnytte muligheder til fordel for vores kunder inden for boligejendomme.

Vi ser os selv som en aktiv medspiller, der gør jeres forretningsmål til vores. Vi er specialister, når det kommer til reguleringer efter en kompliceret lejelovning, der ofte ændrer sig, men også når der stilles nye krav om bæredygtighed. Vi sætter os grundigt ind i den seneste lovgivning og har et dybt kendskab til boligejendommene, så vi kan være på forkant med juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning.

Sund drift skaber værdi

Med CEJ som administrator er du sikker på, at ejendommene altid er veldrevne.

En velholdt ejendom er noget, der giver tilfredse lejere. Vi anbefaler en fast driftsaftale, så du er sikker på, at ejendommen er vedligeholdt til punkt og prikke.

På den måde registrerer vi proaktivt, hvis der er forhold, som skal udbedres. I får en fast driftsleder tilknyttet, som kontrollerer, at alt vedrørende ejendommen er, som det skal være. Det giver ro at vide, at der både bliver taget hånd om akutte sager og det længere sigte.

 

Når det er godt at være som de andre

CEJ udarbejder driftsnøgletal på alle de ejendomme, vi administrerer, så vi kan agere, hvis tallene ser uhensigtsmæssige ud på den enkelte ejendom.

Vi har udviklet et værktøj, der samler og benchmarker data på alle de ejendomme, vi har i administration. På den måde kan vi se, hvis tallene afviger bemærkelsesværdigt fra lignende ejendomme med samme profil og alder. Vi sammenligner på parametre som fx abonnementer, renhold, vedligehold og vand- og varmeforbrug. Så vi hurtigt og proaktivt kan agere på afvigelser.

 

Undgå ubehagelige overraskelser

En vedligeholdelsesplan er det bedste værktøj til at komme på forkant med, hvilke opgaver der skal udføres hvornår for at skabe mest værdi.

Uanset om ejendommen er af ældre dato eller nybyggeri, skal den vedligeholdes. Med en opdateret vedligeholdelsesplan ved I, hvilke opgaver, der bør igangsættes først, og hvilke, der kan vente flere år ud i fremtiden. Og I kan lettere forudse og budgettere udgifterne i takt med, at værdien skabes – helt uden grimme overraskelser, når taget fx skal skiftes, eller der skal laves nye faldstammer.

Vi klarer ind- og fraflytningssyn

Mange udlejere vælger at overlade flyttesyn til CEJ. Vi fotodokumenterer lejemålets stand ved ind- og fraflytning, så I altid står stærkest muligt juridisk.

Vi kommer uenigheder mellem lejer og udlejer i forkøbet, når vi registrerer lejemålets stand ved ind- og fraflytning.

Vores driftsledere laver grundige flytterapporter med fotodokumentation, så I kan bevise eventuelt mislighold.

Når en lejer flytter, sørger vi for at udarbejde en flytteafregning. Og vi klarer alt det praktiske; fx navneskilte og tildeling af nøgler og kælder-, loft- og depotrum. 

Inden du fraflytter dit lejemål

Når du flytter ud af din lejlighed, skal du efterlade boligen, som du selv ville ønske at flytte ind.

I denne video viser vi, hvordan du med nogle simple rengøringsteknikker kan undgå at blive trukket unødvendigt i depositummet, når du flytter.

Se filmen: Flyt ud som du vil flytte ind

Skal du opsige din lejlighed?

Her finder du en fuldmagt til brug, hvis en anden skal opsige din lejlighed på vegne af dig.

Værdiskabende renovering

Vi rådgiver i forbindelse med alle typer byggesager. Lige fra de første beslutninger, godkendelser og indhentning af tilbud til tilsynsførelse med håndværkere mv.

Skal ejendommen energieffektiviseres eller udvides med tagboliger, altaner eller lignende, så kan CEJ hjælpe.

I CEJ’s tekniske afdeling sidder et hold af kompetente medarbejdere uddannet i byggeteknik. Du har altid en ingeniør, arkitekt eller konstruktør lige ved hånden.

Facaderenovering af ejerforeningen H.C. Ørsteds Vej 25-27, vandt Renoverprisen 2021.

Vi leder alle typer bygge- og renoveringsopgaver og udfordrer løsningerne, så du får det bedste resultat og bruger færrest resurser selv.

 • Alene det seneste år har CEJ udført ca. 150 moderniseringer.

 • I samme periode har vi hjulpet med at udskifte ca. 2.000 vinduer.

Rapportering 100 % på jeres præmisser

En grundig og rettidig økonomisk rapportering er afgørende. Vi tilpasser os jeres krav, og får tingene til at ske.

I CEJ arbejder vi målrettet for vores kunders succes. Og har gjort det til vores ekspertise at tilpasse rapporteringen efter jeres krav og systemer.

I får en dedikeret kundechef og controller med på holdet, der hverken er bange for at tage ejerskab eller engagere sig helhjertet i opgaverne.

Vi sørger for, at alle tidsfrister bliver overholdt, og vi lever op til både danske og internationale regnskabsstandarder.

 • Vores controllere har en gennemsnitlig anciennitet på over seks år

 • Vi har 30 dedikerede økonomimedarbejdere i Aarhus og København

Vi kender juraen og ejendommene

CEJ er altid involveret og på forkant, når der bliver lavet ny lovgivning. Vi kender ejendommene i dybden, så vi kan give jer de bedste råd fra dag ét.

Juraen er fundamentet i CEJ. Så når det gælder, kan vi træde til i tide med viden på et foranderligt og komplekst område.

Vi kender jeres interesser og arbejder for at undgå omkostningstunge tvister ved domstolene og i Huslejenævnet, fx i forbindelse med byggesager.

Fordi vi kender ejendommene, er vi gode til at kæmpe for jeres interesser og sikre, at forudsætningerne er opfyldt for at nå et optimalt lejeniveau. 

 • Vi bidrager til brancheforeningen og Boligministeriet med praktisk viden, når der bliver udarbejdet ny lovgivning

 • Vores medarbejdere bliver løbende undervist i den nyeste lovgivning

 • Vi er eksperter i og har vundet 98 % af alle førte § 5.3-sager siden 2019

Effektiv udlejning uden tomgang

Vores erfarne medarbejdere i boligudlejning er specialister i at matche lejemål med de rette lejere.

CEJ ved, hvad der skal til for at eksponere lejemål til de rette lejere.

Vi annoncerer naturligvis lejemålene på førende digitale boligsider. Men for nogle udlejere kan det også være værdiskabende at have en hjemmeside, der genererer potentielle direkte. I de tilfælde samarbejder vi både med vores egne og vores kunders partnere.

Vi kommunikerer på lejernes præmisser, og holder gerne fremvisninger udenfor normal arbejdstid og i weekender.

På den måde sikrer vi den høje udlejningsprocent.

 

Som at være der selv

I CEJ driver vi udviklingen og tager gerne nye teknologier i brug, når det gælder om at undgå tomgang.

Fremtidens lejemarked er stadig mere digitalt, og vi oplever, at flere lejere efterspørger digitale fremvisninger. Derfor tilbyder vi scan med vores Matterport-kameraer, der genererer en 3D-visning af lejemålet.

Det kan bruges som ekstra blikfang i annoncer, eller sendes til potentielle lejere, hvis ejendommen er under modernisering og derfor ikke kan besigtiges ved fremmøde.

Det er overbevisende, effektivt og værdiskabende.

 • CEJ Boligudlejning lukker i gennemsnit to lejekontrakter om dagen

 • 90 % af alle lejemål, CEJ administrerer, bliver genudlejet uden tomgang

 • Vi samarbejder med relokeringsvirksomheder, der forbinder internationale medarbejdere med boliger i Danmark

 • Annoncer med levende billeder får 80 % flere visninger

Tæt kontakt. Også på distancen

For internationale investorer er CEJ den engagerede medspiller, der sikrer det fulde overblik.

Hos os falder ingen opgaver mellem to stole. I får en kundechef, der samler trådene og er jeres kontaktperson i hverdagen – det giver stabilitet i samarbejdet.

Med udgangspunkt i jeres målsætninger prioriterer vi sammen, tilpasser os jeres rapporteringskrav og systemer, samt lever op til krav til bæredygtige løsninger og certificeringer mv.

På den måde skaber vi værdi. Også på distancen.

CEJ har porteføljekunder i Sverige, Tyskland, England og Schweiz

Det handler om samarbejde og tilpasningsevne

I CEJ er vi vant til at arbejde med vores kunders Asset Management-funktioner. Vi tilpasser os jeres set up, så puslespillet går op for alle parter.

Vi har altid gode relationer med Asset Management-funktionerne hos vores kunder.

Erfaring har vist, at hvis vi fra start klarlægger mål, forventningsafstemmer og definerer de præcise ansvarsområder, har vi lagt kimen til et godt og effektivt samarbejde, og kan levere opgaven med optimal værdiskabelse.

 • Størstedelen af vores store udlejningskunder har egen Asset Management-funktion

 • CEJ har arbejdet integreret med Asset Management-funktioner siden 2011

Vi følger jeres grønne ambitioner

Vi hjælper jer sikkert og trygt igennem de krav, der bliver stillet til bæredygtighed i jeres forretning, både nu og i fremtiden.

Bæredygtighed er en integreret del af vores forretning. Det kommer til udtryk i vores anbefalinger, valg af leverandører og materialer. Vi brænder for initiativer, der er bæredygtige, både i et energibesparende og økonomisk perspektiv. Fordi vi ved, at de to forhold altid går hånd i hånd.


Effektivt fra holdning til handling

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at bringe netop jeres holdning til handling. CEJ’s Energi- og Miljøafdeling hjælper med at få sat ord på ambitionen og lagt en strategi, som definerer jeres bæredygtighedsprofil i årene, der kommer. Derefter omsættes den til konkrete indsatser og initiativer. Så vi er sikre på, at det hele både giver mening og værdi, og at det er realistisk.

Læs meget mere her

Kom godt i gang

Er I på udkig efter en ny ejendomsadministrator? Måske er CEJ noget for jer.

Det skal være nemt både at vælge og skifte til den rigtige ejendomsadministrator.

I CEJ har vi stor erfaring i at starte nye samarbejder. Og vi stiller med et dedikeret og specialiseret team, der aldrig slipper i løbet af skiftet. På den måde kommer I sikkert og effektivt ombord.

Få en Energi og Miljø-screening

CEJ har udviklet en Energi og Miljø-screening, hvor vi kortlægger ejendommens tilstand og potentialer.

Vores Energi og Miljø-screening er det bedste udgangspunkt for at få sat handlinger på jeres målsætninger i en styret og sikker proces.

Vores professionelle kunder siger:

”Meget professionelt og betryggende at CEJ altid er på forkant med, hvad der rører sig inden for lovtekster mm. og uddannelse af personale. Mit svar er baseret på, at jeg har en fantastisk administrator.

Kunde, boligejendom – CEJ Kundetilfredshedsanalyse, 2022

0 %

er trygge ved CEJ som ejendomsadministrator

0 %

synes, at deres administrator engagerer sig aktivt i alle opgaver

Vi gennemfører løbende omfattende kundetilfredshedsundersøgelser blandt vores kunder.

"Vores kunder bliver i stigende grad underlagt lovgivningsmæssige krav, så det er blevet en integreret del af vores rådgivning."

Jens
Erhvervskundechef

Afspil video

90%

af alle lejemål udlejes uden liggetid

CEJ Udlejningsejendomme_1

24 timers

responstid på nye lejekontrakter

CEJ Udlejningsejendomme_2

3D

kamera fremskynder udlejningsprocessen

CEJ Erhvervsejendomme_1
Kontakt CEJ for et godt tilbud!

Få et tilbud

Ring på 33 33 82 82 alle hverdage mellem 9:00 og 15:00. Du kan også udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail til cej@cej.dk, så kontakter vi dig.

Hvor grønne er I?

CEJ’s Energi og Miljø-screening afdækker udfordringer og potentialer for jeres ejendomme. Vores mini-screening tager max 5 minutter og giver et overordnet indtryk af, hvad det hele handler om.

Få et tilbud