Kontakt os

Job i CEJ: Bliv del af en helt særlig kultur

”Selvom vi ansætter mange nye medarbejdere, holder vi fast i vores unikke kultur, da det i sidste ende er den, der gør os til noget helt særligt.”

Anne Marie Oksen
Adm. direktør, CEJ

Afspil video om CEJ har fasthold en flad ledelsesstruktur

Ét team, mange roller

Rasmus_adm_job-i-cej

Administrator

”I CEJ bliver du mødt med åbne arme af glade, hjælpsomme og dygtige kolleger. Her er der plads til din personlige udvikling, og vi har en ledelse, der lytter, og gør hvad den kan for at bakke op om dine ønsker og din hverdag. Derfor går jeg tryg og glad på arbejde efter 17 år hos CEJ.”

– Rasmus Møller Qvortrup, Ejendomsadministrator

Mette_controller_job-i-cej

Controller

”Hos CEJ har jeg fået et udfordrende og afvekslende job, som jeg selv er med til at forme. Jeg oplever en høj kvalitet, faglighed og skønne kollegaer, som alle bidrager til min store arbejdsglæde.”

– Mette Schach Pedersen, Controller

Martin_tekniker_job-i-cej

Tekniker

”Dagene i CEJ ligner aldrig hinanden. Derfor er det afvekslende, spændende og udfordrende at gå på arbejde – selv efter 8 år. Tonen er uformel, og det gode arbejdsmiljø, med det faglige og personlige i centrum, giver masser af muligheder for udvikling.”

– Martin Steenstrup Freundt, Driftsleder 

Er du vores nye kollega i CEJ?

Praktikant

“Lige siden jeg startede i CEJ, har jeg følt mig velkommen og følt, at mit arbejde bliver værdsat. Jeg oplever altid, at der er hjælp at hente hos mine kollegaer, og alle er villige til at sætte tid af til at hjælpe, når jeg har en problematik eller et spørgsmål, jeg skal have hjælp til at få svar på.”

– Oliver Bo Andersen, Erhvervsadministratortrainee

Ledige stillinger

Bliv del af en stærk kultur

CEJ er i konstant vækst og udvikling. Derfor er vi hele tiden på udkig efter nye talenter. Send dit CV, hvis du mener, CEJ kunne være noget for dig.

CEJ er landsdækkende med hovedkontorer i København og Aarhus. Vi arbejder aktivt med en mangfoldighedspolitik – for eksempel har vi i dag en lige fordeling af køn i vores ledelse. Vores medarbejdere er med til at forme og påvirke CEJ. Der er altid plads til nytænkning, når man fokuserer på kvalitet.

Måske er vi noget for dig?

Bliv del af en stærk kultur. Job i CEJ

6 år

gennemsnitlig medarbejderanciennitet

Andelsboligforeninger-2 CEJ
0

medarbejdere i Aarhus og København

Job i CEJ-2
0

nye kolleger i 2023

Job i CEJ-3
CEJ fokuserer på medarbejdernes ønsker og potentiale

Trivsel og udvikling

For mange bliver CEJ et job for livet. Og det er ikke nogen tilfældighed. Det bunder i vores oprigtige interesse i medarbejdernes trivsel og udvikling.

Vi fokuserer på vores medarbejderes ønsker og potentiale – både fagligt og personligt. I CEJ har vi en flad struktur med kort afstand til ledelsen. Og derfor er vi af natur gode til at skabe muligheder og imødekomme ønsker om udvikling, fordi vi kender alle medarbejdere. Hverdagen foregår i mindre kontorer med primært tre til fire personer, så du er tæt på dit team. Men også har mere ro end i de typiske storrumskontorer.

Få et tilbud