Kontakt os

Måske er vi noget for dig

CEJ bliver drevet efter nære principper og værdier, og ingen er for fine til at hjælpe hinanden. Som ny medarbejder kommer du til at bidrage til den kultur.

At komme i betragtning til et job i CEJ handler ikke kun om et prangende CV og erfaring. For os er god kemi, faglighed og engagement de altoverskyggende faktorer.

Vi har blik på personerne, når vi finder vores nye kolleger. Det gælder også, når vi sammensætter interne teams, og matcher kunder med vores medarbejdere.

Løbende uddannelse er en del af jobbet, og nye medarbejdere gennemgår faste introforløb, så de kommer godt fra start.


Praktikanter

CEJ gør meget for at støtte op omkring uddannelse af ejendomsadministratorer. Vi tager derfor hvert år to hold praktikanter ind fra henholdsvis finansøkonom- og finansbachelorstudiet. Praktikforløbet tager afsæt i din teoretiske uddannelse, og bliver i CEJ suppleret med praktisk arbejde indenfor administration af ejendomme. Dette giver dig en ballast, der udvikler dig både fagligt og personligt.

Praktikantstillingerne for efteråret 2022 er besat. Men hold øje med vores ledige stillinger nedenfor, der vil vi annoncere, når vi søger nye praktikanter i København og Aarhus.


Aktuelle ledige stillinger:

Mere end bare et arbejde

Som medarbejder er du aktivt med til at forme og påvirke CEJ. Der er altid plads til nytænkning, når man som os vil være førende på kvalitet.

CEJ’s kultur er ganske særlig. Vores medarbejderes trivsel er en forudsætning for, at vi hver dag lykkes med at levere både engageret og værdiskabende ejendomsadministration.

Hos os er beslutningsprocesserne korte, så nye idéer hurtigt kan komme fra tanke til handling.

Derfor er det ikke nogen tilfældighed, at CEJ har en af branchens længste gennemsnitlige medarbejderanciennitet.

 


“Lige siden jeg startede i CEJ, har jeg følt mig velkommen og følt, at mit arbejde bliver værdsat. Jeg oplever altid, at der er hjælp at hente hos mine kollegaer, og alle er villige til at sætte tid af til at hjælpe, når jeg har en problematik eller et spørgsmål, jeg skal have hjælp til at få svar på.”

– Oliver Bo Andersen, erhvervsadministrator trainee i CEJ

  • CEJ’s medarbejdere har en gennemsnitlig anciennitet på mere end seks år

  • Vi er ca. 150 medarbejdere i København og Aarhus

  • En flad struktur med kun to organisatoriske lag i funktionerne

  • Fast introforløb for nye medarbejdere med fokus på kultur, værdier og faglighed

 

 

 

”CEJ er i konstant vækst, men vi har fastholdt en flad ledelsesstruktur, så alle kan blive hørt og nye, gode idéer hurtigt kan blive realiseret. Vi opfordrer til, at medarbejderne bidrager til udvikling og fornyelse.”

— Anne Marie Oksen, Adm. direktør, CEJ

Afspil video

Trivsel og udvikling

For mange bliver CEJ et job for livet. Og det er ikke nogen tilfældighed. Det bunder i vores oprigtige interesse i medarbejdernes trivsel og udvikling.

Vi fokuserer på vores medarbejderes ønsker og potentiale – både fagligt og personligt. I CEJ har vi en flad struktur med kort afstand til ledelsen. Og derfor er vi af natur gode til at skabe muligheder og imødekomme ønsker om udvikling, fordi vi kender alle medarbejdere. Hverdagen foregår i mindre kontorer med primært to til tre personer, så du er tæt på dit team. Men også har mere ro end i de typiske storrumskontorer.

6 år

gennemsnitlig medarbejderanciennitet

0

medarbejdere i Aarhus og København

0

nye kolleger i 2021

”Selvom vi ansætter mange nye medarbejdere, holder vi fast i vores unikke kultur, da det i sidste ende er den, der gør os til noget helt særligt. Den unikke kultur bygger på CEJ’s stærke værdier.”

Anne Marie Oksen
Adm. direktør, CEJ

Afspil video

Bliv del af en stærk kultur

CEJ er i konstant vækst og udvikling. Derfor er vi hele tiden på udkig efter nye talenter. Send dit CV, hvis du mener, CEJ kunne være noget for dig

CEJ er landsdækkende med hovedkontorer i København og Aarhus. Vi arbejder aktivt med en mangfoldighedspolitik – for eksempel har vi i dag en lige fordeling af køn i vores ledelse. Vores medarbejdere er med til at forme og påvirke CEJ. Der er altid plads til nytænkning, når man vil være førende på kvalitet.

Måske er vi noget for dig?

 

— SE LEDIGE STILLINGER

Nyheder

Oliver Bo Andersen

Unge sætter spot på ejendomsbranchen

I takt med at en voksende procentdel af den danske arbejdsstyrke går på pension frem mod 2030, bliver det stadig vigtigere at tiltrække dygtige medarbejdere til ejendomsbranchen. EjendomDanmark (ED) har søsat en større rekrutteringskampagne for at synliggøre, hvilke uddannelses- og karrieremuligheder branchen tilbyder. Som led

— Læs mere

Et nyt udtryk

Fra i dag ser CEJ’s hjemmeside meget anderledes ud. Vi har valgt at give hjemmesiden den helt store overhaling for at gøre det tydeligt, hvad vi står for, og hvad man som nuværende og kommende kunde kan forvente i et samarbejde med CEJ.   Kulturen

— Læs mere

Åbningstider jul og nytår

Vi holder lukket torsdag den 23. december. For akutte skader, se mere under kontakt.

Vores telefoner er åbne fra kl. 10-12 den 27.-30. december – begge dage inklusiv.

Få et tilbud