Vi er blandt Danmarks største

CEJ har oplevet konstant fremgang gennem de seneste år.

Vi administrerer nu en portefølje på over 950 ejendomme og dækker hele Danmark fra vores kontorer i København og Aarhus.

Vi administrerer alle ejendomstyper

Vores kunder spænder lige fra mindre ejendomme og foreninger til de største professionelle investorer.

  • Investeringsejendomme
  • Andelsboligforeninger
  • Ejerforeninger
  • Erhvervsejendomme

Forskellige kunder har naturligvis forskellige behov og krav, og derfor møder du hos os altid medarbejdere, der er specialiserede inden for dit segment og din ejendomstype.

 

Vi er specialister

Vi er mere end 130 ejendomsspecialister fordelt på administratorer, inspektører, projektledere, jurister, økonomer og it-folk. Vores medarbejdere bliver hos os i mange år. Fordi vi respekterer og belønner dygtige mennesker, og fordi vi vil sætte standarden i branchen for videreuddannelse og opkvalificering af vores medarbejdere.

Juraen er en del af CEJ’s DNA, og vi driver vores forretning efter principper som ordentlighed, præcision, kvalitet og værdiskabelse for kunderne.

CEJ er fuldt ansvarsforsikret, og som medlem af Ejendom Danmarks administratorsektion er vi forpligtet til at overholde branchens vedtagne strenge, etiske normer.

 

Med venlig hilsen,
Anne Marie Oksen, Adm. direktør i CEJ Ejendomsadministration A/S

 

CEJ’s bestyrelse

Vores bestyrelse består af Per W. Hallgren, formand og adm. direktør for Jeudan A/S, Judy Jakobsen, advokat og formand for C. E. Jensens Fond, Michael Christiansen, cand. jur. samt Claus Okholm, statsaut. revisor.

 

Ansvar og sikkerhed

Vi har tegnet forsikring i Codan A/S og HDI Gerling for professionelt ansvar samt mod kriminalitet og netbankindbrud. Vi udarbejder årligt en It-erklæring (ISAE 3402 type 1 erklæring), hvor en uafhængig revisor kontrollerer og beskriver CEJ’s interne kontroller og sikkerheder i tilknytning til it-driften. Erklæringen kan udleveres årligt til jer og jeres revisorer.

Som medlem af Ejendom Danmarks administratorsektion er vi forpligtet til at overholde branchens vedtagne etiske regler. Reglerne stiller blandt andet strenge krav til adskillelse af egne og kunders økonomiske midler samt forpligter til at videreuddanne medarbejderne. Se ED’s etiske regler her.

 

Ejendomsforeningen

 

CEJ dækker hele Danmark fra vores kontorer i København og Aarhus.

Økonomi

CEJ har oplevet konstant fremgang gennem de seneste år – og har branchens formentlig laveste personaleomsætning. Med en egenkapital på over 10 mio. kr. fremstår CEJ særdeles velkonsolideret. Se vores seneste årsrapporter her:

CEJ Ejendomsadministration A/S

CEJ Aarhus A/S

Ejendomsforeningen

Som medlem af Ejendom Danmarks administratorsektion er man forpligtet til at overholde branchens vedtagne etiske regler. Reglerne stiller blandt andet strenge krav til adskillelse af egne og kunders økonomiske midler samt forpligter til at videreuddanne medarbejderne.