Kontakt os
CEJ har branchens nok højeste kundetilfredshed

Blandt de største, men det handler om kvalitet

CEJ er blandt de største ejendomsadministrations­selskaber. Men vi vil hellere måles på kvalitet, stabilitet og evne til at skabe værdi.

CEJ har oplevet konstant fremgang gennem de sidste mange år. Kombinationen af branchens nok højeste kundetilfredshed og mest stabile medarbejderstab har været omdrejningspunkt for den positive udvikling. Vi administrerer i dag en portefølje på omkring 1.600 ejendomme for både private foreninger og investorer, og dækker hele Danmark fra vores afdelinger i København og Aarhus.

Energi og miljøoptimering er et spørgsmål om vilje til forandring

Med CEJ som ejendomsadministrator sker det på et trygt grundlag

I vores Energi- og Miljøafdeling finder I et erfarent og engageret team, der brænder for at skabe energibesparende løsninger, der også er rentable.

Vi hjælper med at få sat ord på ambitionen, og med vores energi- og miljøscreening gør vi det klart, hvor potentialet ligger. Gælder det klimatilpasning, digital energistyring, grøn driftsoptimering, certificering, ESG-rapportering, energimærker, solceller eller noget helt ottende, er det en naturlig del af vores hverdag.


Energi- og miljøscreening

Det vigtigste, når vi taler ansvarlighed, er at vide, hvad vi taler om. Derfor har vi i CEJ udviklet en model for energi- og miljøscreening, som kortlægger ejendommens tilstand, muligheder og potentialer. For på den måde kan vi bedst få sat handlinger på jeres målsætninger i en styret og sikker proces.

 

Energistyring

I CEJ anvender vi digital energistyring, det betyder, at vi via fjernaflæste målere kan udføre energiovervågning helt ned på timebasis. Gevinsterne er mange, fra de helt lavpraktiske årsopgørelser til mere avancerede energioptimeringer. Og den digitale tilgang giver os mulighed for at reagere hurtigt, hvis uheldet er ude, og fx et vandrør sprænger.

 

Klimaregnskab

For virksomheder, fonde og alle, der arbejder med ESG, bistår CEJ med dokumentation og rapportering. Via vores digitale energistyring, kan vi opstille CO2-regnskaber for alle typer forbrug fx varme, vand og el. Desuden arbejder vi målrettet for at øge rapporteringen til nye områder som affald og transport.

 

DGNB

DGNB er en certificering af bygningers miljørigtighed. Det er en international standard tilpasset danske forhold. Certificeringen består af 40 kriterier fordelt på fem områder. Formålet er at gøre ansvarlighed konkret og meningsfuldt. CEJ er certificeret DGNB-konsulent for nye bygninger, renoveringer og bygninger i drift.

 

Klimatilpasning

Med de tiltagende klimaforandringer bør bygningsejere sikre deres ejendomme i tide. Løsningerne er mange og kan med fordel kombineres med fx et grønt miljø, regnvandsopsamling eller renovering af baggårde. I CEJ hjælper vi med at udarbejde en strategi, der tager højde for fremtidens udfordringer og sørger for, at den bliver bragt til handling.

 

Energimærke

Loven foreskriver, at alle bygninger skal have et energimærke, der giver overblik over det forventede energiforbrug på ejendommen. Sammenligner man energimærket med det faktiske forbrug, kan der ofte være meget at vinde. Med CEJ’s energistyringsaftale synliggør vi optimeringspotentialer. Vi registrerer løbende driften og rapporterer forbrug af el, vand og varme i ejendommen. Det sker gennem driftsjournalen, som indeholder kommentarer og anbefalinger.


Indeklima

Man er efterhånden blevet så dygtige til at isolere, tætne og optimere klimaskærme, at der er opstået et sideordnet behov for nok udluftning og ventilation. Forhold som CO2, fugt, skimmel, radon og træk spiller ind, når det gælder om velvære og trivsel. Hos CEJ ser vi en lige linje mellem beboernes og ejendommens sundhed, for isolering kan godt blive for meget af det gode.


Samarbejde med grøn samvittighed

CEJ er indgået i et partnerskab med Københavns Kommune og andre aktører i branchen om at udvikle fremtidens energirigtige bygninger. Energispring hedder partnerskabet, og målet er flere energibesparelser i Københavns ejendomme. CEJ ønsker at bidrage aktivt til, at hele kommunen kan blive CO2-neutral i 2025.

  • Det seneste år har vi hævet energimærker 1-2 niveauer for ca. 15.000 kvm. boligbyggeri
  • Vi har skiftet ca. 2.000 vinduer det seneste år, og hjulpet 237 ejendomme med energirapportering


“Det har stor betydning med den grønne bølge, der skyller ind over os i øjeblikket, at vi kan få rådgivning hos CEJ om energimærkning osv.”

— Jan, Bestyrelsesmedlem, A/B Bramsgaarden

Afspil video

Ansvar, værdier og politikker

CEJ tager ansvar overfor både vores kunder, medarbejdere, leverandører og omverden. Den tankegang har vi formuleret i vores værdier og politikker.

I CEJ arbejder vi aktivt med et sæt værdier og politikker. Alle medarbejdere bliver introduceret for dem, så de får dem helt ind under huden.

Politikkerne hjælper os til at holde standarden for, hvordan vi leder og samarbejder internt. Og sætter både forventninger og rammer for, hvordan vi agerer bedst i forhold til kunder, leverandører, beboere – og alle andre, vi møder i vores hverdag.

— ANSVARLIGHEDSRAPPORT

— PRIVATLIVSPOLITIK

— ADFÆRDSKODEKS FOR LEVERANDØRER

Ejendomsadministration og intet andet

Ejendomsadministration kræver specialister. Det får du hos os.

Vi har haft ejendomme i blodet lige siden vores grundlægger, den visionære iværksætter og landsretssagfører Carl Emil Jensen, tog initiativ til nogle af 1950’ernes mest interessante byggerier.

Med hans virketrang fulgte et naturligt behov for at administrere de mange ejendomme. Og så blev vi til. For C. E. Jensen vidste, at ejendomsadministration er et område, der kræver specialister.

Nøglebegivenheder

  • CEJ blev etableret i 1950’erne af Carl Emil Jensen

  • Ved Carl Emil Jensens død i 1986 blev C. E Jensens Fond etableret, og ejendomsadministrationen blev et forretningsområde under fonden

  • I 2007 blev CEJ Ejendomsadministration udskilt og etableret som et selvstændigt selskab

  • I 2011 blev CEJ Aarhus A/S etableret som datterselskab

  • C. E. Jensens Fond er fortsat eneejer af CEJ Ejendomsadministration A/S

”Vi elsker mangfoldighed, for den gør os stærk. Så hos CEJ finder du både unge og erfarne, nyankomne og dem, der har valgt CEJ som et job for livet. Og vores ledelse er lige fordelt mellem kønnene.”

— Anne Marie Oksen, Adm. direktør, CEJ

Afspil video

Fonden

C. E. Jensens Fond er en dansk fond, der står bag CEJ Ejendomsadministration A/S med en egenkapital på omkring 300 mio. kr.

Fonden blev stiftet den 3. november 1981 af landsretssagfører C. E. Jensen, der var anerkendt og driftig inden for fast ejendom og foregangsmand for mange markante byggerier, fx Industriens Hus, Imperial-bygningen og Skodsborgparken.

C. E. Jensens Fond er en erhvervsdrivende fond omfattet af Erhvervsfondslovens bestemmelser om blandt andet god fondsledelse. Som erhvervsdrivende fond skal C. E. Jensens fond redegøre for, hvordan den lever op til anbefalingerne fra Komiteen for god Fondsledelse. Disse redegørelser kan du læse nedenfor.

– REDEGØRELSE 2017
– REDEGØRELSE 2019
– REDEGØRELSE 2020
– REDEGØRELSE 2021
 REDEGØRELSE 2022
 REDEGØRELSE 2023

C. E. Jensens Fond ejer samtlige aktier i sine to datterselskaber – CEJ Ejendomsadministration A/S og CEJ Aarhus A/S.

Herunder kan du læse fundatsen og se fondens bestyrelsesoversigt.

FUNDATSEN
– BESTYRELSESOVERSIGT

Bestyrelsen og ledergruppen

Stærke personligheder har drevet CEJ siden begyndelsen. Stabilitet i både ledelse og bestyrelse har givet fokus og ro til udvikling og vækst.

CEJ tror på værdien af stærke personligheder, hvilket karakteriserer både bestyrelsen og ledelsen – også den dag i dag.

Bestyrelsen


Ledergruppen

Anne Marie Oksen

Adm. direktør

Birgitte Bonde

Afdelingsdirektør, København

John Krøger

Økonomidirektør

AFR

Anni Frandsen

Afdelingsdirektør, Aarhus

Christian Overgaard

Teknisk chef

Michael Brinch

IT-chef

Charlotte Rosenkilde

Chefjurist

Per Holm

Afdelingsleder, Foreninger

CHL

Charlotte Aalling

HR-chef

Jens H. Møller

Afdelingsdirektør

Årsrapporter

Årsrapporterne er en god måde at få indsigt i den udvikling, CEJ har oplevet i de senere år. Og beviser, at vi er en stabil samarbejdspartner.

CEJ har oplevet konstant fremgang – og har branchens formentlig laveste personaleomsætning. Det har givet stabilitet og skabt et solidt fundament for fortsat vækst.

CEJ fremstår særdeles velkonsolideret, og er klar til at erobre yderligere markedsandele.

Herunder kan du læse og downloade vores seneste årsrapporter.

 

Årsrapporter

— 2023 CEJ EJENDOMSADMINISTRATION A/S

— 2023 CEJ AARHUS A/S

— 2022 CEJ EJENDOMSADMINISTRATION A/S

— 2022 CEJ AARHUS A/S

— 2021 CEJ EJENDOMSADMINISTRATION A/S

— 2021 CEJ AARHUS A/S

— 2020 CEJ EJENDOMSADMINISTRATION A/S

— 2020 CEJ AARHUS A/S

— 2019 CEJ EJENDOMSADMINISTRATION A/S

— 2019 CEJ AARHUS A/S

— 2018 CEJ EJENDOMSADMINISTRATION A/S

— 2018 CEJ AARHUS A/S

Medlem­skaber

Erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark. EjendomDanmark sørger for, at branchens synspunkter bliver hørt i ministerierne og på Christiansborg.

Energispring er et partnerskab mellem store bygningsejere, administratorer og interesseorganisationer i København. Medlemmerne samarbejder om at reducere energiforbruget i kommunens bygninger.

PropTech Denmark er en non-profit medlemsorganisation, der samler og engagerer aktører med et fælles ønske om fremme af innovation, teknologisk udvikling og digital transformation inden for fast ejendom.

Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, der varetager over 18.000 små og store virksomheders politiske interesser fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Heriblandt ejendomsbranchen.

Non-profit medlemsorganisation, der er sat i verden for at udbrede bæredygtighed i byggeriet. Arbejder med certificeringen af både bygninger og byområder og uddanner konsulenter med udgangspunkt i DGNB-standarden.

Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, der varetager over 18.000 små og store virksomheders politiske interesser fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Heriblandt ejendomsbranchen.

"Det er en grundforudsætning for en forening som os, at livet med vores administrator er enkelt og effektivt. Og at vi føler en tillid til den person, der betjener os."

Peter
Bestyrelsesmedlem, E/F Vestervænget

Afspil video
0

ejendomme løftet fra energimærke E og D til C

Om CEJ_1
0

ejendomme i administration over hele Danmark

Om CEJ_2

76

Ejendomme med energirapportering

Om CEJ_3

"Kvalitet er at føle tryghed ved, at de svar, man får, er de rigtige."

Birthe
Bestyrelsesformand, E/F Margrethehave

Afspil video

Nyheder

Kontakt CEJ for et godt tilbud!

Få et tilbud

Ring på 33 33 82 82 alle hverdage mellem 9:00 og 15:00. Du kan også udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail til cej@cej.dk, så kontakter vi dig.

Få et tilbud