Kontakt os

Foreninger / Andelsboligforeninger

CEJ-Aarhus_Kontor_5_modul

En fast administrator, der kender andelsbolig­foreningen

Vi er store nok til at tilbyde den fulde palet af administrationsydelser, men små nok til at være personligt engageret i andelsboligforeningens opgaver.

Hos CEJ får I en fast administrator, der kender foreningen og som proaktivt følger opgaverne til dørs. Og i CEJ har I alle kompetencer til rådighed, når det kræves. Både jura, økonomi, teknik samt energi og miljø. Vi rådgiver om generalforsamlinger og lovgivning, så I altid er opdateret på seneste nyt i bestyrelsen. Fordi vi forstår kulturen og hverdagen i en andelsboligforening bedre end de fleste.

Vi passer godt på jeres ejendom

Med CEJ som administrator har I 100 % tryghed for, at der løbende bliver holdt øje med ejendommens drift, og at alt er optimeret.

Med en fast driftsaftale skåner vi jer for ubehagelige overraskelser. Vi stiller med en rutineret driftsleder, der kender ejendommen godt.

Driftslederen tilser, at alt kører, som det skal med vedligehold og renhold.

Forbedringer igangsættes i samråd med bestyrelsen, og vi sørger for at opdatere vedligeholdelsesplanen, så I kan budgettere med udgifterne i god tid.

 

Nøglen til en sund forening

Med en vedligeholdelsesplan er I altid på forkant med hvilke opgaver, der skal udføres på ejendommen de næste år, og i hvilken rækkefølge.

Vedligehold af ejendommen kan være en tung post i budgettet. Derfor er det vigtigt, at opgaverne bliver planlagt og prioriteret i god tid, så der er økonomi til projekterne.

CEJ’s teknikere gennemgår ejendommen fra kælder til kvist og laver en prioriteret vedligeholdelsesplan med et 10-årigt vedligeholdelsesbudget. Det giver tryghed og ro – også når det kommer til lån til forbedringer.

 

Vores driftsnøgletal er jeres sikkerhed

CEJ udarbejder driftsnøgletal på alle de ejendomme, vi administrerer, så vi kan give bestyrelsen besked, hvis jeres tal stikker ud fra gennemsnittet.

I kender måske jeres egen forening ned i sømmene. Vi samarbejder med mange foreninger – formentlig også af samme type som jeres – og det giver et unikt sammenligningsgrundlag.

Med vores driftsnøgletal indhenter vi data på forskellige ejendomstyper, som vi sammenligner en gang om året på parametre som fx renhold, vedligehold, abonnementer samt vand- og varmeforbrug.

Det giver indsigt og ro.

Tryg og rettidig renovering

I CEJ kender vi foreningen så godt, at vi ved, hvornår det fx betaler sig at udskifte varmeanlægget, vinduer eller renovere facaden. Det skaber værdi og komfort.

Hvis det handler om større projekter som tagudskiftning, udskiftning af faldstammer, eller opsætning af altaner, kan CEJ hjælpe jer gennem processen. Lige fra de første overvejelser til indhentning af tilbud, godkendelser, generalforsamlingsforslag og efterfølgende byggestyring og tilsyn.

Vi undersøger også økonomien i projekterne, så I oplever tryghed i alle led. Og vi hjælper med at få det med på dagsordenen til generalforsamlingen og med at varsle beboerne. 

  • Alene det seneste år har CEJ udført ca. 150 moderniseringer

  • I samme periode har vi hjulpet med at udskifte ca. 2.000 vinduer

Se muligheder og forudse problemer

Med jura som fundament, kan I altid have ro i sindet. CEJ er proaktive, når noget kan gøres bedre, og vi sørger for en hverdag uden krævende tvister. 

Man kan nå langt med en moderne og gennemarbejdet vedtægt og en god husorden. Men der er meget mere at hente, når CEJ sidder med ved bordet.

Vi vurderer gerne jeres servicekontrakter og sikrer, at bestyrelsen kan arbejde på et trygt og sikkert grundlag – fx når det gælder tvister, handler eller byggeprojekter.

 

Når vedtægten skal støves af

Hvis det er lang tid siden, at jeres vedtægt er blevet set efter i sømmene, sørger vi for at ajourføre den, så den lever op til moderne standarder.

Vi ser ofte foreninger, hvor vedtægterne ikke er blevet opdateret i årtier; de er utidssvarende, ofte med et uklart sprog, og det kan give tvister. Sådan behøver det ikke være.

CEJ hjælper med at gå vedtægten igennem og vurdere, om der er behov for justeringer, eller om det vil være bedre med en helt ny vedtægt. Og vi deltager på beboermøder og generalforsamlingen, så I kan få den vedtaget og sendt ud til beboerne.

Økonomisk overblik. Uden overraskelser

Lige bag jeres faste ejendomsadministrator sidder CEJ’s økonomifunktion, som sørger for, at alt det regnskabsmæssige stemmer.

Det er et stort ansvar at sidde i bestyrelsen, så vi prøver at gøre det så nemt og gennemskueligt som muligt at følge med i foreningens økonomi.

Vi holder øje med, at budget og realiteter følges ad. I behøver ikke være eksperter i økonomi. Vi sørger nemlig for, at der er fuld gennemsigtighed, så I har overblik over forbruget. Og I kan altid se en frisk budgetopfølgning via vores onlineadgang.

CEJ har ca. 30 controllere, som står til rådighed når, I har behov for det.

 

Mit CEJ

Mit CEJ er en samlebetegnelse for vores onlineadgang og BeboerNet, hvor I selv kan tilgå ejendommens oplysninger døgnet rundt.  

— BESØG MIT CEJ

 

“Vi får regnskabet udformet i en struktur, som vi kan lide det, og som vi altid har præsenteret vores andelshavere for på generalforsamlingen.”

— Jan, Bestyrelsesmedlem, A/B Bramsgaarden

Afspil video

Vi hjælper med energibesparende løsninger

CEJ har ambitioner om at skabe ansvarlige løsninger i samarbejde med vores kunder

I vores Energi- og miljøafdeling finder I et erfarent og engageret team, der både stiller de rigtige spørgsmål og kan tage de rigtige initiativer, der matcher foreningens specifikke situation, muligheder og ønsker. Altid baseret på CEJ’s høje faglighed og standarder.


Det kan godt betale sig at tænke energirigtigt

Bæredygtighed, grøn omstilling, miljørigtigt… Vi kalder det ansvarlighed. Ansvarlighed er en integreret del af vores forretning. Det kommer til udtryk i vores anbefalinger, valg af leverandører og materialer. Vi tilstræber at skabe løsninger, der er ansvarlige, både i et grønt og økonomisk perspektiv. Fordi vi ved, at de to forhold altid skal gå hånd i hånd.

Med et dedikeret team har CEJ gjort det nemt at skifte administrator

Så nemt er det at skifte!

For mange kan det virke uoverskueligt at skifte administrator. Vi har gjort det nemt med et dedikeret team, der aldrig slipper i løbet af skiftet.

Det skal være nemt både at vælge og skifte til den rigtige ejendomsadministrator. I CEJ har vi stor erfaring i at starte nye samarbejder, så hos os får I et specialiseret team, der sikrer, at I som ny forening kommer godt og sikkert ombord.

Hos CEJ er kunde­tilfredsheden høj

”CEJ er en pålidelig samarbejdspartner, som tilbyder en vifte af forskellige ydelser, alt sammen samlet ét sted.”

Foreningsformand – CEJ Kundetilfredshedsanalyse, 2024

0 %

er trygge ved CEJ som ejendomsadministrator

0 %

synes, at deres administrator engagerer sig aktivt i alle opgaver

Vi gennemfører løbende omfattende kundetilfredshedsundersøgelser blandt vores kunder.

"Med den grønne bølge, der skyller ind over os, har det stor betydning, at vi kan få rådgivning hos CEJ om forskellige tiltag, energimærkning osv."

Jan
Bestyrelsesmedlem, A/B Bramsgaarden

Afspil video om CEJ testimonials, Jan fra Bramsgaarden
0

andelsboligforeninger i administration

CEJ Andelsforeninger_1

6 års

medarbejdersanciennitet i gennemsnit

CEJ Andelsforeninger_2

6-460

boliger er spændet i vores andelsboligforeninger

CEJ Andelsforeninger_3

"At tænke i energi- og miljørigtige løsninger er mere end bare en teknisk løsning. Det handler om mennesker."

Marc
Projektleder i Energi og Miljø

Afspil video

Nyheder

Kontakt CEJ for et godt tilbud!

Få et tilbud

Ring på 33 33 82 82 alle hverdage mellem 9:00 og 15:00. Du kan også udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail til cej@cej.dk, så kontakter vi dig.

Få et tilbud