Personbeskyttelses- og cookiepolitik for CEJ Ejendomsadministration A/S

CEJ’s personbeskyttelsespolitik

I CEJ anvender vi en række personoplysninger om dig for at leve op til lovgivningen og for at kunne betjene dig. Dine personlige oplysninger behandles på en fortrolig og sikker måde, og nedenfor kan du læse om, hvilke personoplysninger vi behandler, hvorfor vi gør det, og hvordan vi sikrer dine oplysninger.   

 

Vi bruger disse oplysninger om dig

I CEJ har vi som udgangspunkt kun dit navn, adresse, telefonnummer, din kontakt e-mail og eventuelt dit cpr nummer. Vi har nemlig kun data om dig, som er nødvendige for vores kundeforhold.

Vi har kun andre oplysninger om dig, hvis det er nødvendigt for behandling af dit boligforhold. Hvis det er tilfældet, informerer vi dig naturligvis om, hvilke oplysninger vi har brug for. Vi indsamler altid kun de oplysninger, som er nødvendige for at kunne betjene dig og for at overholde den til enhver tid gældende lovgivning. 

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke data vi opbevarer om dig, og hvad vi bruger dem til. Du har også ret til at gøre indsigelse mod CEJs behandling af dine personoplysninger.

 

Hvad bruger vi dine oplysninger til

Vi bruger primært oplysningerne om dig til at betjene dig som kunde, så vi fx kan komme i kontakt med dig, og så vi kan administrere din ejendom. Det er også nødvendigt at opbevare nogle oplysninger om dig for at opfylde en række lovkrav.                                                                                                                                    

Vi spørger dig om lov

Som udgangspunkt spørger vi altid om dit samtykke til at indsamle og behandle dine personoplysninger, med mindre at loven eller et kontraktforhold med dig kræver, at vi indhenter visse oplysninger om dig. Du får altid at vide, hvorfor vi indhenter oplysningerne, og hvad vi skal bruge dem til. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage, hvis du ikke ønsker, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger.  

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand, med mindre loven eller et kontraktforhold med dig kræver det, som fx hvis vi skal indberette dine oplysninger til en myndighed, eller med mindre vi har en berettiget interesse, og denne interesse ikke overstiger hensynet til dig. 

CEJ hverken deler eller videregiver dine personoplysninger med aktører uden for EU/EØS eller aktører i usikre tredjelande. 

CEJ gennemfører med mellemrum en række kundeundersøgelser og marketingaktiviteter for at forbedre vores tilbud til dig og skabe en bedre kundeoplevelse. Vi spørger dig altid først, hvis vi vil have lov at anvende dine personoplysninger til disse formål. Du kan altid sige nej til, at vi bruger dine oplysninger til sådanne formål. 

Vi sletter naturligvis alle oplysninger om dig, der ikke længere er nødvendige for vores samarbejde. 

 

Hjælp os med at opdatere dine data

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig, skal du henvende dig til os og oplyse os om ændringerne. Det er vigtigt at dine oplysninger altid er korrekte.

Hvis du mener, at vi ligger inde med urigtige oplysninger, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt, så vi kan rette dine data.

 

Vi passer godt på dine oplysninger

I CEJ har vi vedtaget procedurer, som beskytter dine oplysninger mod at blive ødelagt, ændret, tabt eller offentliggjort overfor uvedkommende. Vi logger brugen af dine oplysninger, foretager back ups og krypterer data for at sikre, at din oplysninger forbliver fortrolige.  

Vi underretter dig så hurtigt som muligt i tilfælde af et sikkerhedsbrud, der går ud over dine oplysninger, og hvor der er høj risiko for din datasikkerhed.

 

Flytning af dine oplysninger

Når kontraktforholdet med dig ophører, har du ret til at flytte dine data over til en anden tjenesteudbyder. Du skal kontakte os på nedenstående adresse. Så overfører vi dine data til dig i et tilgængeligt format, så længe det ikke strider mod lovgivningen eller gældende kontrakter.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som indsamler informationer om fx din adfærd på vores hjemmeside. Med viden fra cookien kan vi fx forbedre din brugeroplevelse, når du besøger www.cej.dk. En cookie er hverken spyware eller virus. Cookien gemmes i din browser.

 

Hvis du vil undgå cookies

Så kan du indstille din browser, så den ikke gemmer cookies. På nogle browsere kan du også indstille, at det kun skal gælde cookies fra særlige hjemmesider.

 

Hvis du vil slette cookies

Så kan du gøre det i din browser. Det er lidt forskelligt, hvordan du sletter cookies, alt efter hvilken browser du anvender. Men det er enkelt og ligetil.

 

Sådan klager du

Hvis du ønsker at klage over vores indsamling, opbevaring eller behandling af dine oplysninger, kan du kontakte os på persondata@cej.dk 

Du kan også rette henvendelse til datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K., Telefon 3319 3200, Fax 3319 3218, E-mail dt@datatilsynet.dk

  

Med venlig hilsen,

CEJ Ejendomsadministration A/S                                                                                            CEJ AARHUS A/S
CVR: 29 80 32 50                                                                                                                        CVR: 34 20 64 65
Meldahlsgade 5, 1                                                                                                                      Børglumvej 13
1613 København V                                                                                                                     8240 Risskov
Telefon: 33 33 82 82                                                                                                                  Telefon: 33 33 82 82
Kontakt e-mail for begge selskaber vedr. persondata:
persondata@cej.dk