CEJ’s værdier og politikker

I CEJ arbejder vi aktivt med et sæt værdier og politikker. De hjælper os til at sætte standarden for, hvordan vi leder og samarbejder internt og sætter rammerne for, hvordan vi agerer bedst i forhold til vores kunder, leverandører, lejere og andre, vi møder i vores hverdag.

Vores værdier

 

Engagement

Hos CEJ er vi dedikerede med et personligt engagement. Derfor strækker vores service langt, og det daglige engagement smitter, fordi vi er positive, og fordi det skal være sjovt at gå på arbejde.

 

Individualitet

I CEJ skal det være nemt at være kunde. For vi stræber efter at være problemløsende. Vi agerer individuelt over for kunderne og sørger for, at der er maksimal fleksibilitet i løsningen.

 

Faglighed

I CEJ fokuserer vi på præcision i leverancen. Men det handler også om at forstå hvad der giver mest værdi for kunden. Hvis vi vil være de bedste målt på kvalitet, gælder det om at skabe merværdi.

 

Vores politikker

Vores værdier regulerer naturligvis også vores forskellige politikker.

I vores CSR-politik kan du læse, hvordan vi håndterer vores ansvar for hinanden, samfundet og miljøet. Læs mere her:

CSR-politik
CSR policy

Vores indkøbspolitik regulerer vores forhold til vores samarbejdspartnere og leverandører og opstiller vores krav og ønsker til et frugtbart, tillidsfuldt og ansvarligt samarbejde. Læs mere her

Vores sprogpolitik regulerer vores kommunikation med kunderne og med hinanden. Vi taler og skriver enkelt, forståeligt og i øjenhøjde med kunder og kolleger. Vi har også udpeget særlige ”sprogambassadører” i CEJ, som dagligt hjælper os til at overholde reglerne internt og eksternt.

Så nemt er det at skifte til CEJ

Opsig din nuværende administrationsaftale og indgå en ny med os, så klarer vi resten. Start et værdifuldt samarbejde i dag.

Skift til CEJ

Ring mig op

Vi kan altid træffes på 33 33 82 82 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt