CEJ’s værdier og politikker

I CEJ har vi en række principper til fælles. De hjælper os til at navigere indbyrdes og sammen med kunder, samarbejdspartnere, lejere og andre, der har interesse for os og vores virksomhed. Principperne udtrykker vi i tre værdier, som er fundamentet i den måde, vi tænker og opfører os på. Engageret, ansvarlig og faglig.

 

Anne Marie Oksen
Adm. direktør i CEJ

Vores værdier

 

Engageret

Hos CEJ er vi personligt meget engagerede i vores arbejde og vores kunder. Derfor strækker vi vores service langt for at imødekomme vores kunder og deres udfordringer. Vores engagement og positive ånd smitter af på vores omverden og på hinanden. Det skal være sjovt at gå på arbejde i CEJ.

 

Ansvarlig

I CEJ er det nemt at være kunde. Vi er nemme at få fat på og tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes særlige behov. Vi er lette at tale med og møder kunden i øjenhøjde hver gang.

 

Faglig

I CEJ er vi eksperter på alle områder indenfor ejendomsadministration. Vores mål er at skabe værdi for alle vores kunder. Vi er effektive, detaljeorienterede og overholder vores aftaler. Vi vil hver dag være de bedste på markedet målt på vores kvalitet og vores service.

 

Vores politikker

Vores værdier regulerer naturligvis også vores forskellige politikker.

I vores CSR-politik kan du læse, hvordan vi håndterer vores ansvar for hinanden, samfundet og miljøet. Læs mere her

Vores indkøbspolitik regulerer vores forhold til vores samarbejdspartnere og leverandører og opstiller vores krav og ønsker til et frugtbart, tillidsfuldt og ansvarligt samarbejde. Læs mere her

Vores sprogpolitik regulerer vores kommunikation med kunderne og med hinanden. Vi taler og skriver enkelt, forståeligt og i øjenhøjde med kunder og kolleger. Vi har også udpeget særlige ”sprogambassadører” i CEJ, som dagligt hjælper os til at overholde reglerne internt og eksternt.

Så nemt er det at skifte til CEJ

Opsig din nuværende administrationsaftale og indgå en ny med os, så klarer vi resten. Start et værdifuldt samarbejde i dag.

Skift til CEJ

Ring mig op

Vi kan altid træffes på 33 33 82 82 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt