Kontakt os

Ejendomsinvestorer / Erhvervsejendomme

Det er stabiliteten, der skaber værdien

CEJ’s eksperter bliver hurtigt en del af jeres hold. Som en forlænget arm, der skaber værdi gennem stabilitet, tilpassede løsninger og tilfredse lejere.

Hos CEJ holder vi fast i kundechefen og administrator som jeres faste, ansvarlige holdepunkt, der kan inddrage vores forskellige specialister, når det er nødvendigt. På den måde kan vi bedst tilpasse os jeres unikke situation og sikre, at alle services er til rådighed, når det gælder. Med branchens formentlig længste medarbejder-anciennitet skaber vi stabilitet, effektivitet og værdi i samarbejdet.

 

— LÆS MERE OM VORES YDELSER HER

Sund drift skaber værdi

Med CEJ som administrator er du sikker på, at ejendommene altid er veldrevne.

En velholdt ejendom er noget, der giver tilfredse lejere. Vi anbefaler en fast driftsaftale, så du er sikker på, at ejendommen er vedligeholdt til punkt og prikke.

På den måde registrerer vi proaktivt, hvis der er forhold, som skal udbedres. I får en fast driftsleder tilknyttet, som kontrollerer, at alt vedrørende ejendommen er, som det skal være. Det giver ro at vide, at der både bliver taget hånd om akutte sager og det længere sigte.

 

Når det er godt at være som de andre

CEJ udarbejder driftsnøgletal på alle de ejendomme, vi administrerer, så vi kan agere, hvis tallene ser uhensigtsmæssige ud på den enkelte ejendom.

Vi har udviklet et værktøj, der samler og benchmarker data på alle de ejendomme, vi har i administration. På den måde kan vi se, hvis tallene afviger bemærkelsesværdigt fra lignende ejendomme med samme profil og alder. Vi sammenligner på parametre som fx abonnementer, renhold, vedligehold og vand- og varmeforbrug. Så vi hurtigt og proaktivt kan agere på afvigelser.

 

Undgå ubehagelige overraskelser

En vedligeholdelsesplan er det bedste værktøj til at komme på forkant med, hvilke opgaver der skal udføres hvornår for at skabe mest værdi.

Uanset om ejendommen er af ældre dato eller nybyggeri, skal den vedligeholdes. Med en opdateret vedligeholdelsesplan ved I, hvilke opgaver, der bør igangsættes først, og hvilke, der kan vente flere år ud i fremtiden. Og I kan lettere forudse og budgettere udgifterne i takt med, at værdien skabes – helt uden grimme overraskelser.

Værdiskabende renovering

Vi rådgiver i forbindelse med alle typer byggesager. Lige fra de første beslutninger, godkendelser og indhentning af tilbud til tilsynsførelse med håndværkere mv. 

I CEJ’s tekniske afdeling sidder et hold af kompetente medarbejdere uddannet i byggeteknik. Du har altid en ingeniør, arkitekt eller konstruktør lige ved hånden.

Vi leder alle typer bygge- og renoveringsopgaver og udfordrer løsningerne, så du får det bedste resultat og bruger færrest resurser selv.

  • Alene det seneste år har CEJ udført ca. 150 moderniseringer.

  • I samme periode har vi hjulpet med at udskifte ca. 2.000 vinduer.

Rapportering 100 % på jeres præmisser

En grundig og rettidig økonomisk rapportering er afgørende. Vi tilpasser os jeres krav, og får tingene til at ske.

I CEJ arbejder vi målrettet for vores kunders succes. Og har gjort det til vores ekspertise at tilpasse rapporteringen efter jeres krav og systemer.

I får en dedikeret kundechef og controller med på holdet, der hverken er bange for at tage ejerskab eller engagere sig helhjertet i opgaverne.

Vi sørger for, at alle tidsfrister bliver overholdt, og vi lever op til både danske og internationale regnskabsstandarder.

  • Vores controllere har en gennemsnitlig anciennitet på over seks år

  • Vi har 30 dedikerede økonomimedarbejdere i Aarhus og København

Vi kender juraen og ejendommene

CEJ er altid involveret og på forkant, når der bliver lavet ny lovgivning. Vi kender ejendommene i dybden, så vi kan give jer de bedste råd fra dag ét.

Juraen er fundamentet i CEJ. Så når det gælder, kan vi træde til i tide med viden på et foranderligt og komplekst område.

Vi kender jeres interesser og arbejder for at undgå omkostningstunge tvister, fx i forbindelse med byggesager.

Fordi vi kender ejendommene, er vi gode til at kæmpe for jeres interesser og sikre, at forudsætningerne er opfyldt for at nå et optimalt lejeniveau. 

  • Vi er medlem af EjendomDanmark og bidrager til brancheforeningen med praktisk viden, når der bliver lavet ny lovgivning

  • Vores medarbejdere bliver løbende undervist i nyeste lovgivning

Tæt kontakt. Også på distancen

For internationale investorer er CEJ den engagerede medspiller, der sikrer det fulde overblik.

Hos os falder ingen opgaver mellem to stole. I bliver koblet på en kundechef, der samler trådene og er jeres kontaktperson i hverdagen – det giver stabilitet i samarbejdet.

Med udgangspunkt i jeres målsætninger prioriterer vi sammen, tilpasser os jeres rapporteringskrav og systemer, samt lever op til krav til bæredygtige løsninger, certificeringer mv.

På den måde skaber vi værdi. Også på distancen.

CEJ har porteføljekunder i Sverige, Tyskland, England og Schweiz

Det handler om samarbejde og tilpasningsevne

I CEJ er vi vant til at arbejde med vores kunders Asset Management-funktioner. Vi tilpasser os jeres set up, så puslespillet går op for alle parter.

Vi har altid gode relationer med Asset Management-funktionerne hos vores kunder.

Erfaring har vist, at hvis vi fra start klarlægger mål, forventningsafstemmer og definerer de præcise ansvarsområder, har vi lagt kimen til et godt og effektivt samarbejde, og kan levere opgaven med optimal værdiskabelse.

Det er nemt at skifte

For mange kan det virke uoverskueligt at skifte administrator. Vi har gjort det nemt med et dedikeret team, der aldrig slipper i løbet af overdragelsen.

Det skal være nemt at både vælge og skifte til den rigtige ejendomsadministrator.

I CEJ har vi stor erfaring i at starte nye samarbejder, så hos os får I et specialiseret team, der sikrer, at I som ny kunde, kommer godt og sikkert ombord.

 

FÅ ET TILBUD

0

domicil- og erhvervsejendomme

50 års

erfaring med erhvervskunder

2011

bød vi vores første internationale erhvervskunde velkommen

Nyheder

Oliver Bo Andersen

Unge sætter spot på ejendomsbranchen

I takt med at en voksende procentdel af den danske arbejdsstyrke går på pension frem mod 2030, bliver det stadig vigtigere at tiltrække dygtige medarbejdere til ejendomsbranchen. EjendomDanmark (ED) har søsat en større rekrutteringskampagne for at synliggøre, hvilke uddannelses- og karrieremuligheder branchen tilbyder. Som led

— Læs mere

Et nyt udtryk

Fra i dag ser CEJ’s hjemmeside meget anderledes ud. Vi har valgt at give hjemmesiden den helt store overhaling for at gøre det tydeligt, hvad vi står for, og hvad man som nuværende og kommende kunde kan forvente i et samarbejde med CEJ.   Kulturen

— Læs mere

Få et tilbud

Ring på 33 33 82 82 alle hverdage mellem 9:00 og 15:00. Du kan også udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail til cej@cej.dk, så kontakter vi dig.

Åbningstider jul og nytår

Vi holder lukket torsdag den 23. december. For akutte skader, se mere under kontakt.

Vores telefoner er åbne fra kl. 10-12 den 27.-30. december – begge dage inklusiv.

Få et tilbud