Kontakt os

Ungt blod holder os friske og stærke

Share

I CEJ arbejder vi konstant på at tiltrække unge, nye kræfter. En ting er, at vores vækst kræver flere medarbejdere, men vi ser samtidig en særlig opgave i, at fremstå som den mest attraktive virksomhed for de unge. For kun ved at åbne for innovation og nye perspektiver, kan vi blive ved med at udvikle os, og fortsat være førende i branchen, når det gælder kvalitet.

Vi vil gerne anerkendes for at tilbyde branchens bedste karrieremuligheder. Det starter med vores særlige CEJ-kultur, hvor alle hjælper hinanden, og vores trofaste stab af dygtige medarbejdere sikrer, at nye talenter kommer godt i gang. Derefter handler det om at bakke op om den enkeltes personlige og faglige udvikling. Så det både bliver afvekslende, spændende og udfordrende, at gå på arbejde. Måske er det derfor at CEJ har en af branchens højeste medarbejder-ancienniteter på over 6 år!

I løbet af det sidste år, har vi budt velkommen til 31 medarbejdere under 30. De er allerede fuldt integrerede i CEJ og i gang med, at udvikle både sig selv og os til, at kunne sætte nye standarder for værdiskabende ejendomsadministration.

Tak til vores unge talenter! 💪🏻

Få et tilbud