Kontakt os
CEJ nyheder_rød

CEJ vinder markedsandele

Share

CEJ’s adm. direktør, Anne Marie Oksen blev den 30. august interviewet til Berlingske Tidende. Årsagen var avisens analyse af de danske ejendomsadministratorer. Her var konklusionen klar. CEJ og de mellemstore administrationsselskaber har vundet markedsandele siden 2011/12, og har øget deres bundlinje de seneste år. Derfor er lysten til at blive opkøbt af en af de to store selskaber, Newsec Datea og Deas, ikke overvældende stor blandt de andre ejendomsadministratorer.

Anne Marie Oksen slår også fast overfor Berlingske, at CEJ ikke er til salg og har en meget tilfredsstillende organisk vækst. Selskabet holder også øje med eventuelle muligheder for at styrke sin forretning. CEJ’s vækst i bruttofortjenesten er steget med knap 49% siden 2011/12.

Performanceafhængig aflønning

CEJ’s administrerende direktør slår samtidig fast i anden artikel i bladet, at man diskuterer nye aflønningsformer med kunderne. Aflønning som kommer både kunden og CEJ til gode.

CEJ er gode til at skabe ekstra værdi for sine kunder, fordi selskabet leverer en aktiv og moderne ejendomsadministration, der øger værdien af kundernes ejendomsporteføljer. Derfor foreslår CEJ at få større del af kundernes værditilvækst i de gode år og dermed også acceptere lavere indtjening, når kundernes indtjening på ejendommene går nedad. Denne performanceafhængige aflønnningsform har Anne Marie Oksen drøftet med CEJ’s professionelle kundesegment.

”Det professionelle kundesegment har fået øjnene op for, at vi er gode til at skabe værdi, og vi vil gerne måles på det”, siger Anne Marie Oksen blandt andet til Berlingske.TILBAGE

Få et tilbud