Kontakt os
Postbyen

CEJ overtager administrationen af Danica Ejendomme

Share

Vi skal pr. 1. oktober 2022 administrere en af landets største pensionsselskaber og ejendomsinvestorer, Danica Ejendomme.

 

Vi er tilfredse med at vinde opgaven, og det er et vigtigt skridt for os at modtage en stor dansk institutionel investor som kunde.

Det er resultatet af udviklingen af vores stærke og landsdækkende organisation med en unik kultur, som tiltrækker både kunder og medarbejdere.

”Alt er rodfæstet i CEJ’s værdier. Vi har en høj medarbejderloyalitet, som er værdsat og netop bekræftet af vores kunder gennem en meget positiv kundetilfredshedsundersøgelse. Det styrker selvtilliden i organisationen.” – fortæller administrerende direktør i CEJ Anne Marie Oksen

 

Stabilitet i et volatilt marked skaber nye arbejdspladser

I et marked præget af bevægelser har vi styrket vores position, og med overtagelsen af administrationen af Danica’s ejendomme, er CEJ solidt repræsenteret indenfor både foreninger, private og institutionelle investorer.

”Vi er tilfredse med vores udvikling, og timingen for denne opgave passer os fint. Vi har fokuseret på at skabe en tryg arbejdsplads i en robust virksomhed, som nu er klar til at vokse.”

 

Samarbejde om et grønnere ejendomsmarked

”Udover høj kvalitet har Danica fokus på ansvarlighed, og det stiller store krav til os som administrator. Vores satsning på ansvarlighed gennem etableringen af CEJ’s Energi- og Miljøafdeling har været rigtig, og vi er tilfredse med, at Danica foretrækker en administrator, der også sætter en retning i den grønne udvikling.” – afslutter Anne Marie Oksen.


Fakta: Danica Ejendomme er blandt Danmarks største ejendomsinvestorer med 38 milliarder kroner investeret i ca. 110 bolig- og erhvervsejendomme, primært i København og Aarhus.

Porteføljen, CEJ skal administrere, består ca. af 2/3 erhvervsejendomme og 1/3 boligejendomme. Investerer på vegne af Danica Pensions 800.000 kunder.

Få et tilbud