Kontakt os

CEJ finder branchens kommende talenter

Share

Ejendomsadministrationsbranchen er i konstant udvikling, og der er stort behov for flere medarbejdere hele tiden. I CEJ ser vi det som en del af vores ansvar at sørge for et konstant indløb af nye talenter, og tager bl.a. 8 nye praktikanter ind hvert år. Vi har et dedikeret og dygtigt team klar til at oplære dem, og mange af dem bliver hos os efter endt praktikforløb.

For at give potentielle kandidater et bedre indblik og mere indsigt i ejendomsadministrationens forskellige roller og karrieremuligheder afholder CEJ ”åbent hus” for nye kandidater som en tilbagevendende begivenhed flere gange om året. Her fortæller vi både om CEJ og arbejdet i branchen.

Ved vores seneste arrangement fik vi følgende positive tilbagemelding: ”CEJ holdt et mægtig godt oplæg, hvor de virkelig ramte plet. Efter hjemkomsten til Aarhus har flere studerende givet udtryk for, at de overvejer ejendomsadministration”, fortæller Laila Kruse, Lektor og Praktikantkoordinator, Erhvervsakademi Aarhus.

Hvis du kender nogen, som kunne være interesseret i at høre mere om mulighederne hos CEJ, så bed dem endelig om at rette henvendelse til os. 

Få et tilbud