Kontakt os

Ny teknisk chef: Christian Overgaard

Share

Pr. 4. maj 2023 er Christian Overgaard udnævnt som ny teknisk chef i CEJ Ejendomsadministration. Christian overtager rollen fra Flemming Ingstrup, som er gået på pension. Om vagtskiftet udtaler Christian;

Flemming er jo lidt af en CEJ-legende, der har bygget teknisk afdeling op til det, den er i dag. Jeg har selv arbejdet sammen med ham i ti år og ved, hvor mange kræfter han har lagt i sit arbejde hver eneste dag. Det er uden tvivl nogle store sko at skulle udfylde. Samtidig er jeg også utroligt stolt over at få tildelt denne rolle og få muligheden for at bygge videre på Flemmings store arbejde”.

Christian Overgaard har arbejdet i CEJ i ti år; de seneste syv som leder af driftsafdelingen. Og det kommer til at præge hans arbejde i den nye rolle som teknisk chef, fortæller han.

Jeg har selv fulgt og været en del af den store udvikling, CEJ har været igennem de seneste mange år. Det er selvfølgelig en udvikling, jeg vil gøre mit for at sikre, vi kan fortsætte. Som teknisk chef kommer jeg til at føre mange traditioner videre, især vores høje faglighed med kundens ønsker og behov i fokus,” siger han.

Vi ønsker Christian stort tillykke med den nye stilling.

Få et tilbud