Kontakt os
CEJ Nyheder grå

Husk nye krav om måling af varmt vand – inden 31/12

Share

Vi skrev i februar i år, at alle landets etageejendomme inden udgangen af 2016 skal have monteret individuelle varmtvandsmålere i alle lejligheder. Nu nærmer årsskiftet sig med hastige skridt. Så hvis I ikke allerede har fået opsat varmtvandsmålerne, er det nu, at ejendommen skal have igangsat projektet eller få undersøgt om ejendommen kan ”slippe for opsætning af varmtvandsmålere” – hvis besparelsen ikke står mål med investeringen. Se tidligere nyhedsbrev om emnet. I er forsat meget velkomne til at kontakte os, hvis I er usikre på, hvordan I får løst opgaven.

Reglerne gælder både for erhvervslejemål og boliger.

Udover krav om individuelle varmtvandsmålere, som eventuelt kan undlades kræver bekendtgørelsen at der også opsættes vandmåler for registrering af ejendommens samlede varmtvandsforbrug – typisk en vandmåler på koldtvandsstik til varmtvandsbeholder. Den er allerede opsat på mange ejendomme til blandt andet styring af katolyseanlæg m.m. Men hvis den mangler skal den monteres inden 31.12.2016.

Det er selvfølgelig vigtigt, at måleren også bliver aflæst hver måned, så ejendommens varmvandsforbrug fremover kan indgå i varmeregnskabet for ejendommen.

Ring på 33 33 82 82 og snak med os hvis I har brug for gode råd og vejledning.

Få et tilbud