Kontakt os
Forandringsparate kvinder i CEJ

Forandringsparate kvinder i CEJ

Share

CEJ’s medarbejdere er meget forandringsparate. Det beviste ni seje kvinder fra CEJ i august, da de dystede i svømning, cykling og løb ved KMD’s Minitriatlon, der bestod af 400 meter svømning, 18 kilometer cykling og fire kilometer løb.

CEJ’s medarbejdere har ikke noget imod at blive udfordret med vidt forskellige opgaver. Det kunne man slå fast, efter de ni kvinder på CEJ holdet alle kæmpede sig igennem med flotte tider i KMD minitriatlon ”4-18-4” den 18. august, som foregik på Amager Strandpark. Arrangementet er Nordens største minitriatlon med over 6000 deltagere.

Sport kræver en række egenskaber, som også er meget vigtige på jobbet: Evnen til at fokusere på en opgave, evnen til at håndtere forandringer og naturligvis viljen til at løse udfordringerne og komme bedst muligt i mål.

Flere atleter bruger ”4-18-4” som træning i at øve skift, så de er klar til Ironman om søndagen. Så KMD’s arrangement var stærkt besat. Det betød dog ikke, at CEJ holdet faldt igennem. Alle deltagere klarede sig igennem på fine tider og fik deres velfortjente medalje.

”Lene og jeg har tidligere været med i arrangementet. Sidste år fik vi flere med, og i år aftalte vi over frokosten, at vi skulle stille med et stort hold. Men mændene turde ikke stille op”, siger Mette med et grin. Hun ikke bare gik, men svømmede, cyklede og løb også forrest som en god leder skal, og kom i mål som den første på holdet.

De udholdende CEJ kvinder regner dog med, at deres deltagelse har provokeret de mandlige medarbejdere i CEJ så tilpas meget, at de stiller talstærkt op til næste minitriatlon. Men indtil da har kvinderne håneretten.

KMD minitriatlon minder som arrangement lidt om DHL stafetten i Fælledparken. Arrangementet vokser år for år. Så det bliver nok sværere og sværere for CEJ’s mandlige medarbejdere at sno sig udenom at deltage.

Få et tilbud