Kontakt os
CEJ Nyheder gråbrun

DEAS økonomidirektør til CEJ

Share

Efter ni år i DEAS starter John Krøger som ny økonomidirektør/CFO i CEJ Ejendomsadministration. John træder ind i CEJ’s ledelse og skal være med til at gøre CEJ’s vækststrategi til virkelighed.  

Det er en af ejendomsadministrationsbranchens helt tunge økonomifolk, som nu skifter job. John Krøger starter i september som økonomidirektør/CFO i CEJ. John får ansvaret for både den interne og den eksterne rapportering og bliver en nøgleperson i videreudviklingen af CEJ’s økonomiske services og produkter til kunderne.

”Med John tager vi et stort skridt videre i vores forretningsudvikling. CEJ har nu en størrelse, der kræver en person med Johns evner og erfaring til at lede og videreudvikle en af hjørnestenene i vores forretning. John har siddet midt i det økonomiske maskinrum hos en række store virksomheder og har dyb viden om alt fra due diligence processer til at levere hurtig og præcis økonomiinformation i øjenhøjde. Vi ser frem til samarbejdet med John”, siger adm. direktør Anne Marie Oksen fra CEJ Ejendomsadministration.

Hovedpersonen selv glæder sig meget til de nye udfordringer i CEJ’s hovedsæde ved Vesterport.

Ambitiøs vækststrategi

”CEJ har et meget stærkt renommé i branchen og er kendt for at levere administrationsydelser fra øverste hylde. Samtidig har CEJ en meget ambitiøs, men også realistisk vækststrategi, og jeg ser frem til at være med til at forløse potentialet”, siger John Krøger.

John Krøger får også ansvaret for at videreudvikle DOE (driftsoptimerende ejendomsadministration), som er CEJ’s unikke værktøj til at øge værdien i kundernes ejendomsporteføljer.

”Med værktøjet kan vi hurtigt og præcist analysere kundernes ejendomme, så vi kan optimere driften. Vores løsning benchmarker ejendommen på en række nøgleparametre op imod lignende bygninger i vores portefølje med mere end 850 ejendomme. Så vores kunder altid får den bedst mulige værdi ud af deres investeringer”, siger Anne Marie Oksen.

CEJ’s nye økonomidirektør ser store perspektiver i CEJ’s unikke værktøj.

”Ejendomsmarkedet bevæger sig meget hurtigt. Det er derfor vigtigere end nogensinde at kende sine ejendomme til bunds. Vi har selv skabt datagrundlaget for vores værktøjer, og en af mine væsentligste opgaver bliver at gøre de økonomiske informationer klare og tilgængelige, så vores kunder kan handle hurtigt og på et solidt og troværdigt grundlag”, siger John Krøger.

For yderligere informationer kontakt venligst:

Adm. direktør i CEJ Ejendomsadministration A/S, Anne Marie Oksen, på telefon 3333 8282 eller mail amo@cej.dk

Få et tilbud