Kontakt os
CEJ Nyheder grå

CEJ skaber traineeuddannelse i ejendomsadministration

Share

CEJ har her i foråret været en af foregangsvirksomhederne i at etablere en trainee uddannelse for medarbejdere indenfor den finansielle sektor, der gerne vil være ejendomsadministrator.

Vores adm. direktør, Anne Marie Oksen, er formand for administrationsbranchens uddannelsesudvalg. Finansforbundet tog kontakt til Anne Marie Oksen, efter det kom frem i medierne, at administratorbranchen mangler ejendomsadministratorer. Sammen med Finansforbundet og kolleger i branchen etablerede vi derfor et fælles initiativ til at omskole ledige finansfolk til ejendomsadministratorer.

CEJ og andre ejendomsadministrationsvirksomheder har derfor lagt viden og hus til 20 trainees, som alle kommer fra den finansielle sektor. Vi har nemlig brug for, at flere dygtige mennesker vælger at blive ejendomsadministratorer.

”Ejendomsadministration er et område i vækst, og særligt i store byer som København og Aarhus får vi brug for mange kompetente hænder til at løfte de udfordrende og mangesidige opgaver, som en ejendomsadministrator sidder med til hverdag. Derfor er det naturligt, at CEJ er med til at igangsætte nye uddannelsesmuligheder, så endnu flere vælger administratorvejen, siger adm. direktør i CEJ”, Anne Marie Oksen.

CEJ har selv valgt at ansætte to af de 20 trainees. En i vores økonomiafdeling og en som ejendomsadministrator.

Få et tilbud