Kontakt os
CEJ ser nye muligheder i nye byområder

CEJ tager arealer i Nordhavn

Share

CEJ har overtaget administration, drift og sekretariatsfunktion for Grundejerforeningen Århusgadekvarteret per 1. januar 2021. Vi får dermed endnu en stor grundejerforening i administration.

Århusgadekvarteret ligger i den nye bydel Nordhavn og består p.t. af 23 ejendomme med veje og parkområde langs havnen. Tilsammen råder de 23 ejendomme over en række fællesarealer og bylommer, som grundejerforeningen administrerer og vedligeholder.

Opgaven består udover sædvanlig drift og administration af området også af at varetage sekretariatet for grundejerforeningens bestyrelse. Det betyder et meget tæt samarbejde med bestyrelsen, men også kontakt til de mange beboere i og brugere af området.

Afdelingsleder for CEJ’s foreninger Per Holm fortæller om den nye opgave:

”Det er en vigtig aftale, vi har indgået. Opgaven har været i udbud blandt tre administrationsselskaber, så det viser en stor tillid fra grundejerforeningens side, at vi er blevet valgt til opgaven.”

Det er en opgave, vi går ind til med store forventninger; Århusgadekvarteret er en moderne grundejerforening, blandt andet med et spændende havne- og kulturmiljø, som vi ser frem til at følge med i.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for foreninger Per Holm på pho@cej.dk, hvis du vil høre mere om de ydelser, vi kan tilbyde større grundejerforeninger.

Få et tilbud