Kontakt os
CEJ Nyheder gråbrun

CEJ styrker økonomi og rapportering

Share

CEJ har ansat en af administrationsbranchens store kapaciteter inden for økonomi og rapportering. Inger Kjær er startet som seniorregnskabsansvarlig og skal både løfte den økonomiske rapportering og være med til at udvikle nye produkter indenfor økonomi og rapportering.

Det er næsten ikke muligt at finde mennesker i ejendomsadministrationsbranchen med større erfaring indenfor økonomi og rapportering end Inger Kjær, som godt og vel har arbejdet 35 år indenfor faget. Med en baggrund fra revisionsbranchen har Inger leveret de overskuelige og gennemarbejdede data, som er hjørnestenen i kundernes beslutningsgrundlag.

Inger har en stærk nysgerrighed på sit fag og arbejder derfor altid med at forbedre og videreudvikle området. Hos os kommer Inger netop til at udvikle nye arbejdsgange og nye økonomi- og rapporteringsprodukter til CEJ’s kunder. Samtidig med at hun skal fastholde og udvikle kvaliteten i vores dataindsamling og rapporteringer.

”Jeg glæder mig meget over mine nye udfordringer hos CEJ, som nyder et virkelig godt ry i branchen og har styr på sine forretningsgange, samtidig med at man er nysgerrig og ønsker at videreudvikle og forbedre forretningsgange og produkter. Det vil jeg meget gerne være med til at realisere”, siger Inger Kjær, som i sin karriere både har dyrket specialistsporet og været afdelings- og gruppeleder på sine tidligere arbejdspladser.

Ingers ejendomskarriere startede i det kendte københavnske advokatfirma O. Bondo Svane (nu en del af Plesner), hun blev en del af firmaets Administration og Servicecenter (ASC), som blev opkøbt af det tidligere Dan-Ejendomme, nu Deas. I CEJ bliver hun en del af økonomiteamet på hovedkontoret i København.

Få et tilbud