Kontakt os

CEJ opruster med specialistviden indenfor foreningsret

Share

Pr. 1. juni 2023 startede Mette Haagensen i en nyoprettet stilling som Kundechef og Juridisk seniorkonsulent i CEJ. Mette har de seneste 20 år arbejdet indenfor fast ejendom, herunder som advokat med speciale i fast ejendom hos Galst Advokater, Juridisk konsulent hos EjendomDanmark og senest som Kundechef og advokat hos Qvortrup administration.

“Gennem min karriere har jeg beskæftiget mig med alle aspekter af drift af foreningers ejendomme, herunder spørgsmål vedrørende den daglige drift, årets generalforsamlinger eller rådgivning af bestyrelsen om entreprise- eller tvistesager,” fortæller hun.

Gennem hendes 20 års erfaring med fast ejendom, har Mette Haagensen opnået specialistviden indenfor foreningsret, som nu skal gavne CEJs kunder.

”Det betyder, at der kommer mere kapacitet til rådgivning på akutte forhold og sager. Min specialistviden og mange års erfaring gør, at jeg hurtigt kan bringe den nødvendige ekspertise på banen,” fortæller hun, og fortsætter,

”Det som jeg glæder mig mest til er, at jeg virkelig kan hjælpe kunderne og give dem noget de kan bruge. For mig handler det om at skabe værdi.”

Inden Mette blev tilbudt stillingen, havde hun allerede et bredt kendskab til CEJ fortæller hun.

”Det er pudsigt, at vi allerede kender hinanden så godt fra starten. Nogle kolleger kender jeg gennem branchen, nogle har jeg undervist, nogle har jeg haft sager for gennem min tid som advokat”.

Få et tilbud