Kontakt os
CEJ Nyheder gråbrun

CEJ og Core Property Management øger samarbejdet

Share

Core Property Management udvider administrationssamarbejdet med CEJ Ejendomsadministration A/S (CEJ) markant, efter den anerkendte ejendomsinvestor har overtaget en række ejendomme fra SEB Pension.

Samarbejdet mellem CEJ og Core Property Management er vokset markant efter sidstnævnte købte en række nordsjællandske ejendomme af SEB Pension. CEJ forvaltede i forvejen 250 lejemål for ejendomsinvestoren. Det tal er nu steget til 590 boliger efter Core Property Managements seneste investering.

”Når eksisterende kunder vælger at øge deres engagement med os, bliver vi naturligvis meget glade. For det indikerer selvsagt, at de er tilfredse med den service og den kvalitet, som vi leverer. Det er den type skulderklap, der får os til at anstrenge os endnu mere for at levere ejendomsadministration i København og Nordsjælland af højeste kvalitet”, siger adm. direktør i CEJ, Anne Marie Oksen.

Samarbejdet med Core Property Management har indtil nu omfattet primært københavnske ejendomme i den gamle boligmasse. Den nye nordsjællandske portefølje består både af nyere ejerlejligheder i henholdsvis Holte, Hørsholm, Værløse og Farum.

”Core Property Management er meget dygtige til at identificere boliger af høj kvalitet i både den ældre og den mere moderne boligmasse. De arbejder både strategiske og praktisk med at øge værdien af porteføljen, og vi kommer til at arbejde tæt sammen om den opgave”, siger Anne Marie Oksen.

CEJ og Core Property Management har samarbejdet siden 2016. Den nye ejendomsportefølje er placeret i Core Property Managements fond 8.

Få et tilbud