Kontakt os
CEJ Nyheder lysbrun

Bliv ejendomsadministrator

Share

Ny kampagne sætter fokus på ejendomsadministratorerne

Ejendomsforeningen Danmark lancerer i samarbejde med en lang række ejendomsvirksomheder kampagnen Bliv Ejendomsadministrator, der skal skabe mere opmærksomhed om jobbet som ejendomsadministrator. 

Er du klar til en branche med vokseværk? Sådan lyder sloganet i Ejendomsforeningen Danmarks nye kampagne Bliv Ejendomsadministrator. Der bliver nemlig i løbet af de næste ti år behov for at uddanne 4.250 nye ejendomsadministratorer, hvis der skal være arbejdskraft nok til at udfylde de mange ekstra job, der vil blive skabt i ejendomsbranchen. Det viser Ejendomsforeningen Danmarks beregninger, og derfor har foreningen søsat den nye kampagne, der skal få flere unge til at vælge en karriere som ejendomsadministrator. På hjemmesiden www.ejendomsadministrator.dk og en tilhørende facebookside vil besøgende kunne finde informationer om, hvad en ejendomsadministrator laver, og hvilke muligheder der er i branchen. Facebooksiden vil løbende blive opdateret med informationer om relevante arrangementer og gode råd til, hvordan de studerende eksempelvis skriver en praktikansøgning. 

Brug for flere hænder 

Administrerende direktør i ejendomsadministrationsselskabet CEJ, Anne Marie Oksen, er formand for Ejendomsforeningen Danmarks uddannelsesudvalg og har været med til at udvikle kampagnen. Hun glæder sig over, at der nu kommer nogle bedre redskaber til at skabe opmærksomhed om karrieremulighederne inden for ejendomsadministration. ”Vi har brug for flere hænder, for ejendomsbranchen er i en rivende udvikling. Så tidspunktet har aldrig været bedre for at træde ind i en meget spændende branche. Mit håb er, at rigtig mange unge får lyst til at blive en del af vores felt og udfordre os med nye idéer,” siger hun. 

Praktikplads gav fast stilling 

Et af kampagnens fokusområder er at få flere studerende på finansøkonom- og finansbacheloruddannelser til at tage en praktikplads i en ejendomsadministration. Én af dem, der greb muligheden for at komme ind i branchen via en praktikplads, er Peter Kronborg, som også medvirker i kampagnen. Han fik en praktikplads hos Salling Ejendomsadministration i Aarhus, som efterfølgende blev vekslet til en fast stilling samme sted. ”Det var vigtigt for mig, at det var et sted, hvor jeg kunne få noget ansvar, hvor jeg kunne udvikle mig som person og få et grundlæggende kendskab til branchen – og forhåbentlig også få en fod indenfor, hvilket jeg var så heldig at få. Jeg tror, mit praktikophold har været altafgørende for, at jeg fik et job her,” siger han. 

Stor sikkerhed og mange muligheder 

Anne Marie Oksen håber, at fortællingerne fra Peter Kronborg og de andre medvirkende i kampagnen kan få flere unge mennesker til at sætte kurs mod en karriere som ejendomsadministrator. Det er nemlig et job med både stor sikkerhed og mange muligheder, fortæller hun. ”Uanset hvilken vej konjunkturerne vender, skal ejendommene passes. Så jobsikkerheden er høj i vores branche. Samtidig har du som ejendomsadministrator en lang række muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kan gå den finansielle eller den juridiske vej. Du kan vælge den administrative vej eller ledervejen. De unge kræver i dag job med en høj grad af selvstændighed og indflydelse og mange udviklingsmuligheder. De får det hele som ejendomsadministratorer”.   

Om kampagnen 

Kampagnen Bliv Ejendomsadministrator er udarbejdet af Ejendomsforeningen Danmark. Den består af:

  • Hjemmesiden www.ejendomsadministrator.dk
  • Facebooksiden Bliv Ejendomsadministrator
  • Messestand til uddannelsesarrangementer
  • Trykte informationsmaterialer

Få et tilbud