Kontakt os
Alt udlejet i Åbyen i Aarhus. CEJ

Alt udlejet i ”Åbyen” ejendommen i Aarhus

Share

At være ejendomsadministrator i Aarhus er en fornøjelse for tiden. Alle de 164 lejligheder, som CEJ administrerer i Århus nye boligkvarter Åbyen, er lejet ud nu

Alt udlejet. Så enkelt kan man sige det om de 164 lejeboliger, som CEJ udlejer i ejendommen ”Åbyen”. Den ligger selvfølgelig i Århus’ nye boligkvarter af samme navn. Det nye kvarter vokser frem på den grund, hvor den gamle fragtmandscentral lå. Fuldt udbygget bliver kvarteret på 100.000m. Bydelen ligger ved åens skønne naturområde, men samtidig tæt på Århus midtby med alle storbyens kulturelle tilbud indenfor kort afstand.

”Som ejendomsadministrator i Aarhus er det en kæmpe fornøjelse at administrere så gennemtænkt og tiltrækkende et projekt som vores boliger i Åbyen”, siger salgs- og kundechef Michael Sommer fra CEJ Aarhus.

Udsigt til både det grønne og Aarhus’ skyline

Lejlighederne er rummelige 2-4 værelsesboliger, som er nemme at opdele, så indretningen både passer på børnefamilier og på studerende, der vil dele en nyopført bolig til en overkommelig leje.

De enkelte bygningskroppe er placeret, så de ikke står i vejen for hinanden, men derimod får alle en fantastisk udsigt over både det grønne og Aarhus’ skyline. Alle lejlighederne har enten en stor altan eller en terrasse og store vinduer, som giver masser af lys i boligerne.

Arkitektonisk er ejendommen harmonisk og indbydende. Facadernes lysegrå tegl står i kontrast til en mørk teglkube og skaber et elegant indtryk. Arkitekten er lykkedes med at skabe et lyst, grønt og trygt boligområde, der inviterer til udeliv på fællesarealerne mellem boligerne. Beboere og gæster vil blive tiltrukket af de veldisponerede uderum, som kan rumme alle, men stadig har en intim og hyggelig kvalitet over sig.

”Ejendommen er gennemtænkt, smuk og lægger op til det gode liv i trygge rammer. Den passer perfekt ind i Aarhus’ nye bydel. Den slags gør vores arbejde som ejendomsadministrator i Aarhus

Hold øje med www.aabyen.com for ledige lejligheder.

Få et tilbud