Kontakt os
CEJ Nyheder gråbrun

Årets energiforbedringer i tal

Share

Når vi ser tilbage på 2020, er energiforbedringer en ting, der har været med til at kendetegne året i CEJ. Vores Energi- og klimaafdeling har efterhånden eksisteret i halvandet år, og der har allerede været mange spændende opgaver at se til i afdelingens korte levetid.

Alene i 2020 har vi igangsat energiforbedringer på flere end 58 ejendomme. Derudover har yderligere 18 ejendomme, som vi tidligere har energioptimeret fx med udskiftning af vinduer, isolering af tage mm. kunnet opnå et energimærke C, alene ved en ny gennemgang.

Det er positivt, at der generelt er kommet større fokus på grøn omstilling af boligmassen. Og boligpolitiske indgreb har været med til at fremrykke forbedringsarbejderne. I CEJ fortsætter vi vores rådgivning i det nye år, der beror på mange års erfaring med energiforbedringer og nøgletal på ejendomme, vi administrerer.

Skræddersyet energimodel

Vi har opsat en model for vores kunder, der blandt andet sikrer, at energioptimering sker under hensyntagen til fremtidig planlagt vedligehold.

På udlejningsejendomme sørger vi for, at mulige forbedringer bliver varslet overfor lejerne som en naturlig del af vores koncept. Derudover tilbyder vi både foreninger og investorer at søge energitilskud til de arbejder, som ønskes igangsat. Vi indhenter altid tilbud på opgaver fra forskellige firmaer, inden arbejdet igangsættes, og når arbejdet er gennemført, indhenter vi tilbud fra to energikonsulentfirmaer på fornyelse af energimærket.

Du er velkommen til at kontakte teknisk chef Flemming Ingstrup på fi@cej.dk eller 30 70 77 57, hvis du vil høre mere om modellen.

Få et tilbud