Kontakt os
Matterport. CEJ nyheder

3D-kamera til fremtidens fremvisninger og byggesager

Share

I CEJ forsøger vi hele tiden at optimere vores arbejdsgange, så vi kan skabe mest mulig værdi for kunden. Som seneste tiltag har vi investeret i et Matterport-kamera, der kan optage 1:1 interaktive 3D-videoer i høj kvalitet.

Kameraet kan blandt andet bruges til fremvisninger og som dokumentation på, eller tilsyn med, arbejder.

Kameraet genererer et 360 graders-scan af bygningen/lejemålet med en meget høj grad af nøjagtighed, som vi efterfølgende kan dele med samarbejdspartnere, kunder eller potentielle lejere. Derudover kan filen integreres med vores tegneprogram, hvilket er med til at sikre en mere effektiv arbejdsgang på grund af den smidige overførsel af data.

Værktøjet er blandt andet endnu et skridt mod en mere digital og sikker genudlejningsproces i CEJ. Det er især kærkomment i dag, hvor myndighederne registrerer flere Covid-19-smittede, så vi kan tilbyde potentielle lejere at modtage et link med en 1:1-visning af lejemålet fremfor at møde fysisk op på adressen. Det samme gælder, hvis udlejer er i gang med en modernisering, og lejer i mellemtiden kan have gavn af at se lejemålet digitalt.

Få et tilbud