Ejendomsinvestorer

 

Stabilitet og kvalitet går hånd i hånd

Gennem de sidste 25 år har CEJ oplevet konstant vækst og stabil udvikling – ikke mindst inden for vores segment af professionelle ejendomsinvestorer, både indenlandske og udenlandske. Størstedelen af ejendommene, vi har i administration, er bolig og erhvervsejendomme samt logistikejendomme.

Med den samme ledelse ved roret i alle årene er vi i branchen kendt for vores høje kvalitet. Og når det gælder ejendomsinvestorer, betyder det, at vi først og fremmest skal forstå jeres ambitioner, målsætninger og behov bedre end nogen anden, så vi kan agere derefter.

Det handler om, hvad der skaber mest værdi for netop jer. For nogle kunder handler det om at optimere et afkast gennem besparelser, mens det for andre handler om at skabe værdi gennem udvikling. For nogle skal vi tilpasse os en eksisterende in-house administrationskompetence, mens det for andre skaber mest værdi at uddelegere alt.

Vi matcher behovene med det helt rigtige tværfaglige hold af administratorer, økonomimedarbejdere, jurister og driftsfolk. Og vi skaber jeres individuelle løsning baseret på nyeste standarder og krav til bæredygtighed i drift og byggeri. Læs mere i vores CSR-politik under Klima og Miljø.

 

Lad os tage et uforpligtende møde med udgangspunkt i jeres behov, og finde ud af, hvordan vi bedst kan skabe værdi i et samarbejde.

 

København: Kontakt kundechef Jeanette Rosenberg på 33 70 77 20, afdelingsdirektør Birgitte Bonde på 33 70 77 80 eller administrerende direktør Anne Marie Oksen på 33 70 70 07.

Aarhus: Kontakt afdelingschef Anni Frandsen på 73 70 94 30.

 

Læs om

Foreninger
• Ejendomsadministration

Økonomirapportering
Drift
Byggesager
Energi- og klima
Jura