Kontakt os

Praktikant, finansøkonom/finansbachelor – efterår 2024, København

Share

CEJ Ejendomsadministration er blandt landets største ejendomsadministrationsselskaber. Vi administrerer i dag en portefølje på omkring 1.600 ejendomme for både private foreninger og professionelle investorer, og dækker hele Danmark fra vores afdelinger i København og Aarhus. Nu søger vi praktikanter til efteråret 2024.

Du bliver en del af en stabil ejendomsadministration, der tager stadig flere markedsandele. Vores over 200 medarbejdere er et bredt udpluk af eksperter indenfor administration, økonomi, teknik, jura og IT. Og vi udvider hele tiden med dygtige kollegaer. For os er det vigtigt, at du brænder for dit fag og bidrager positivt til vores unikke medarbejderkultur.

Hos CEJ går vi glade på arbejde, samtidigt med at vi leverer ejendomsadministration på højeste faglige niveau til alle typer af ejendomme. Vi er en virksomhed med engagerede og dedikerede medarbejdere, der lægger vægt på vidensdeling, og som gør meget ud af at dygtiggøre kollegerne, samtidig med vi har det sjovt. Vores engagement smitter, og vi er gode til at holde på såvel medarbejdere som vores kunder.

Vi har haft praktikanter i mere end femten år, og har et dygtigt team tilknyttet til oplæring af vores praktikanter. En stor del af vores ansatte i dag er tidligere praktikanter.

Dine arbejdsopgaver

Hos CEJ har vi totaladministration, og vi efterstræber, at vores praktikanter kommer hele vejen rundt om jobbet som ejendomsadministrator, og får kendskab til både investeringsejendomme, andelsboligforeninger, ejerforeninger og erhvervsejendomme.

Som praktikant vil du blandt andet blive involveret i følgende opgaver:

  • behandling af fakturaer og bogføring
  • oplæring i Unik bolig 4 (det mest benyttede program til ejendomsadministration i Danmark)
  • behandling af årsregnskab
  • udarbejdelse af forbrugsregnskaber
  • behandling af opkrævninger og opfølgning på restancer og opsigelser
  • udarbejdelser af dokumenter i forbindelse med salg/udlejning og ejerskifter
  • behandling af varslinger
  • deltagelse i interne og eksterne møder herunder generalforsamlinger
  • udarbejdelse af referater
  • ejendomsjura

Praktikken
Du kommer i praktik i en dynamisk virksomhed, som vil være med til at udvikle dig fagligt og personligt, og give dig indsigt i en ejendomsadministrators arbejde. Du får et praktikforløb, som tager afsæt i din teoretiske uddannelse, og supplerer med praktisk viden indenfor ejendomsadministration af ejendomme. Du bliver en del af et ungt miljø med andre praktikanter. Vi håber på et langvarigt samarbejde, der strækker sig udover praktikforløbet.

Din Profil

Du er i gang med en uddannelse som finansøkonom eller finansbachelor, og brænder efter at finde ud af, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator. Du er serviceminded, og kan godt lide at have kontakt med mange mennesker. Du har gå-på mod og flair for jura og økonomi. Du kan arbejde selvstændigt og i teams. Du er opsøgende og proaktiv.

CEJ som arbejdsplads

Når du vælger CEJ som arbejdsplads, bliver du en del af en virksomhed, hvor høj faglighed, socialt samvær og humor går hånd i hånd. Vi prioriterer den kollegiale hygge, selvom arbejdstempoet er højt. I CEJ har vi højt til loftet og kort vej til ledelsen, og det betyder, at dine ambitioner kan blive realiseret hurtigere end noget andet sted.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så send en kortfattet ansøgning til os. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Rasmus Møller Qvortrup på 33 70 77 25.

Kontaktinformationer

Rasmus Møller Qvortrup 33 70 77 25

Få et tilbud