Kontakt os

Ny Leder af Driftsafdelingen i CEJ

Share

Den 14. august startede Kenneth Ralbring som nye Leder af Driftsafdelingen i CEJ.

Kenneth har en håndværksmæssig baggrund og er uddannet merkonom. Han har gennem flere år, oparbejdet erfaring indenfor ledelse, byggeri og indkøb. Herunder har Kenneth blandt andet været involveret i nedlukningen af det gamle Grønttorv i Valby og opstarten af det nye Grønttorv i Taastrup, og har desuden arbejdet hos Topsoe og senest hos NewSec.
 
”Jeg har en rygsæk fyldt med erfaring og viden, som jeg rigtig gerne vil dele ud af. Jeg har lært, at man skal gøre hvad man siger, og man skal kun skabe forventninger, som kan opfyldes”, udtaler Kenneth.
 
Med sin nye titel som Leder af Driftsafdelingen, ser han frem til at sætte sit præg:

”Min drivkraft er at skabe en skarpere struktur, så driftsafdelingen bliver en mere integreret del af CEJ. Vi skal bruge hinanden på tværs, og spille godt sammen. Og så glæder jeg mig naturligvis til, at bidrage til CEJ’s stærke kultur”, slutter Kenneth.

Få et tilbud