Kontakt os

Pensionsselskaber / Så nemt er det at skifte

Anne Marie Oksen, CEJ

Lad os passe godt på jeres ejen­domme

Vi har stor erfaring i administration af ejendomsporteføljer – fra de mindre til de allerstørste. Men det vigtigste er nok, at vi altid tilpasser os vores kunders behov, og stiller med det bedste hold. 

Fem gode grunde til at vælge CEJ

CEJ har været dedikeret til ejendomsadministration siden starten i 1950’erne. Hos os finder du et hold af specialister, der brænder for det, vi laver. Og som hver dag går på arbejde for at sætte nye standarder i et stadig mere komplekst ejendomsmarked. 

Professionelle ejendomsinvestorer udgør i dag mere end halvdelen af CEJ’s portefølje. Vi tilpasser os vores kunders behov og særlige krav, og har holdt fast i kundechefen som det faste, ansvarlige holdepunkt. Som hurtigt bliver en integreret del af jeres team og tankegang. 

Ansvarlighed er en integreret del af vores forretning. Det kommer til udtryk i vores anbefalinger, valg af leverandører og materialer. Og CEJ’s Energi- og Miljøafdeling arbejder proaktivt med løsninger, der er ansvarlige både i et grønt og økonomisk perspektiv. 

Vi tror på, at det er stabiliteten, der skaber værdien for vores kunder. Og med den samme ledelse ved roret i mere end 20 år, har vi formået at skabe en særlig CEJ-kultur med branchens formentlig længste medarbejder-ancienniteter og en ekstremt høj kundetilfredshed.

Det personlige engagement gør forskellen. Det vil I opleve, når I arbejder med jeres faste, dedikerede team hos CEJ. Det er også dem, der inddrager vores specialister indenfor økonomi, teknik, ansvarlighed og jura, når det gælder. Vi kalder det totaladministration. 

Stabilitet og sikkerhed i samarbej­det

I CEJ navigerer vi sikkert og har konstant fokus på at være på forkant, så vi kan udnytte muligheder i et foranderligt ejendomsmarked.

Vi ser os selv som en aktiv medspiller, der gør jeres forretningsmål til vores. Vi er specialister, når det kommer til reguleringer efter en kompliceret lejelovning, der ofte ændrer sig, men også når der stilles nye krav om ansvarlighed. Vi sætter os grundigt ind i den seneste lovgivning og har et dybt kendskab til ejendommene, så vi kan være på forkant med juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning.

CEJ er på forkant med juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning.

Start her. Vi glæder os til at høre fra dig

Udfyld formularen herunder. Vi besvarer alle henvendelser i løbet af få dage.

Få et tilbud