Kontakt os

Supporter til Unik Bolig 4 

Share

Lige nu er en unik mulighed for at blive del af CEJ, for vi vækster, og søger ekstraordinært mange medarbejdere; Og vi vil gerne have dig med i udviklingen, som vores Unik Bolig 4-supporter. 

Som medarbejder i CEJ får du fra første dag indflydelse, ansvar og branchens bedste kolleger. Vi har højt til loftet og kort til ledelsen, og det betyder, at dine ambitioner kan blive realiseret hurtigere end noget andet sted. Nu mangler vi bare dig.

Vi har fokuseret på at skabe et trygt miljø i en robust virksomhed, som vi konstant udvider, uden at gå på kompromis med vores fællesskab, kultur og høje kvalitet.

Jobbet som Unik Bolig 4-supporter

Vi søger en Unik Bolig 4-supporter til vores IT-afdeling, der skal indgå i et mindre team på i alt fem medarbejdere, der står for den samlede drift af CEJ’s IT. 

Du kommer til at deltage i den daglige support af vores Unik Bolig 4-platform, samt diverse undersystemer, der er integreret med Unik.

Vi tilbyder en afvekslende arbejdsdag med meget brugerkontakt, både pr. mail, telefon og personligt. Du løser opgaver på et kontor med masser af aktivitet og højt tempo. 

Dine kvalifikationer

Det er et krav, at du kan Unik Bolig 4 i forvejen på superbruger-niveau og er fortrolig med IT generelt.

Din baggrund, erfaring og personlige kompetencer

Du sidder måske i dag som ejendomsadministrator/superbruger og har lyst til at gå IT-vejen, eller har siddet med Unik Bolig 4-support som dit primære arbejdsområde i en årrække. 

Du har gerne solid erfaring med brugersupport, og så brænder du for at sikre stabil drift af IT. 

På den personlige side vil vi gerne have, at du er/har:

  • Serviceminded og brænder for at hjælpe andre
  • Selvstændig
  • Gode kommunikationsevner
  • Stabil
  • Et højt fagligt niveau og er opsøgende ift. nye områder og viden
  • Praktisk og struktureret
  • I stand til at håndtere mange ad hoc-opgaver og bevare overblikket.

CEJ som arbejdsplads

CEJ har en særlig kultur med en uformel tone, hvor der er højt til loftet og kort vej til ledelsen. Vi tilbyder gode og hjælpsomme kollegaer, sundhedsforsikring, pensionsordning mv. Vores kontor i København er ligger lige ved Vesterport Station. Kontoret i Aarhus ligger i Risskov i skønne omgivelser og nem adkomst. Vores medarbejdere har været hos os i mange år, og er gode til at være sociale sammen på tværs af organisationen. Kemi og engagement er vigtigt i CEJ, og noget af det vi prioriterer højt. Selvom vi arbejder i en travl hverdag, er det vigtigt, at vores medarbejdere har det godt.

Ansøgning

Samtaler afholdes løbende fra starten af august, og der er derfor ingen deadline for ansøgningen, men gerne så hurtigt som muligt. 

Har du brug for yderligere oplysninger kan du kontakte IT-Chef Michael Brinch på mbr@cej.dk.

Kontaktinformationer

CEJ Ejendomsadministration A/S Meldahlsgade 5 1613 Købehavn V Michael Brinch IT-chef 33 70 77 67 mbr@cej.dk

Få et tilbud