Kontakt os

Rådgiver til udvikling af energirapportering  

Share

CEJ Ejendomsadministration er blandt landets største ejendomsadministrationsselskaber. Vi administrerer i dag en portefølje på omkring 1.600 ejendomme for både private foreninger og professionelle investorer, og dækker hele Danmark fra vores afdelinger i København og Aarhus. Nu søger vi en rådgiver med indblik i energi og datadrevet løsninger.

Du bliver en del af en stabil ejendomsadministration, der tager stadig flere markedsandele. Vores ca. 200 medarbejdere er et bredt udpluk af eksperter indenfor administration, økonomi, teknik, jura og IT. Og vi udvider hele tiden med dygtige kollegaer. For os er det vigtigt, at du brænder for dit fag og bidrager positivt til vores unikke medarbejderkultur – så kommer CV i anden række.  

Din fremtidige rolle

Til vores kontor i København søger vi en rådgiver med indblik i energi og datadrevet løsninger.

I CEJ Ejendomsadministration A/S rådgiver vi en lang række af investorer og foreninger om energioptimeringer, drift og omstilling af ejendomme til en ansvarlig fremtid.

Med et tiltagende fokus på rådgivning om energi og datadrevet løsninger vil du blive ansvarlig for at drive en agenda, som vores kunder har meget højt på dagsordenen. Du vil indgå i vores tekniske afdeling bestående af omkring 35 kollegaer fordelt på vores kontorer i København og Aarhus.

Du bliver del af en branche i udvikling og et dedikeret team af medarbejdere, der evner at bevare fokus på målet samtidig med, at vi har det sjovt sammen.

De nuværende fokusområder har bl.a. været:

  • Energioptimering af erhvervs- og beboelsesejendomme, med udgangspunkt i viden om tekniske installationer, bygningsdrift og energimærkning.
  • Datadrevet løsninger som EMS, FM, IoT mv.
  • Rapportering til kundens ESG management og GREESB

Vores drømmekandidat

Den helt rette kandidat til stillingen har 5-10 års erfaring indenfor rådgivning og bæredygtighed, herunder indgående kendskab til energimærkning, EMS og rapportering. Derudover er det væsentligt, at du har gode kommunikationsevner både i skrift og tale. Som person er du motiveret, kvalitetsbevidst og ser løsninger frem for begrænsninger. 

CEJ som arbejdsplads

Når du vælger CEJ som arbejdsplads, bliver du en del af en virksomhed, hvor høj faglighed, socialt samvær og humor går hånd i hånd. Vi prioriterer den kollegiale hygge, selvom arbejdstempoet er højt. I CEJ har vi højt til loftet og kort vej til ledelsen, og det betyder, at dine ambitioner kan blive realiseret hurtigere end noget andet sted.

Vi tilbyder attraktive personalegoder, som blandt andet omfatter pensionsordning, sundhedsforsikring og fysioterapi, samt fredagsbarer, fester og sportsaktiviteter for vores medarbejdere i alle aldersgrupper. Derudover bliver din arbejdsplads lige ved Vesterport Station i København.

CEJ er ejet af en erhvervsdrivende fond, stiftet i 1986 af Carl Emil Jensen, som startede CEJ i 1950’erne. CEJ Aarhus kom til i 2012.

Ansøgning

Har du har lyst til at blive en del af CEJ’s organisation, så send os din ansøgning og CV via nedenstående link.

Deadline for ansøgning er den 2. juni. Vi behandler alle henvendelser fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Holm, Chef for Energi & Miljø på 33 70 77 84.

Kontaktinformationer

CEJ Ejendomsadministration A/S Meldahlsgade 5 1613 København V Anders Holm 33 70 77 84

Få et tilbud