Kontakt os

Praktikant, financial controller

Share

Til vores afdeling i København søger vi en praktikant til oplæring som financial controller i foråret 2023.

Vi er en virksomhed i udvikling med ca. 180 ejendomsspecialister fordelt på vores kontorer beliggende centralt i København og Aarhus. Vi lægger vægt på vidensdeling kollegaer og afdelinger imellem, og gør meget ud af at dygtiggøre vores medarbejdere, samtidig med at vi har det sjovt.

CEJ er fortsat i vækst og søger derfor for første gang en praktikant til forretningssupport til vores kontor i København. Vi har erfaring med at have praktikanter gennem de sidste 15 år, og har et dygtigt team tilknyttet til oplæring af vores praktikanter. En stor del af vores ansatte er tidligere praktikanter. Faktisk bliver 75 % af vores praktikanter fastansat efter endt praktikophold. 

Forretningssupport varetager håndtering af tværgående opgaver for alle afdelinger i CEJ.

Dine arbejdsopgaver

Hos CEJ har vi totaladministration, og vi efterstræber at vores praktikanter kommer hele vejen rundt om jobbet som forretningssupporter, og får kendskab til de økonomiske forhold indenfor investeringsejendomme, andelsboligforeninger, ejerforeninger og erhvervsejendomme. 

Som praktikant vil du blandt andet blive involveret i følgende opgaver:

  • behandling af fakturaer og bogføring
  • bankafstemning og udbetalinger
  • kreditorhåndtering
  • on- og off-boarding af kunder
  • oplæring i Unik bolig 4 (det mest benyttede program til ejendomsadministration i Danmark).

Din profil

Du er i gang med financial controller-uddannelsen, og brænder efter at finde ud af, hvad det vil sige at være den del af forretningssupport. Du er serviceminded, og kan godt lide at have kontakt med mange mennesker. Du har gå på-mod og flair for service og økonomi.

Du kommer tre måneder i praktik i en dynamisk virksomhed, som vil være med til at udvikle dig fagligt og personligt, og give dig indsigt i arbejdet i forretningssupport. Du får et praktikforløb, som tager afsæt i din teoretiske uddannelse og supplerer med praktisk viden indenfor økonomi og forretningssupport af ejendomme.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så send en kortfattet ansøgning til os. Vi behandler ansøgninger løbende.

Der vil være mulighed for studiejob inden praktikopholdet.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte souschef Majken Munck Haunsø, Forretningssupport og -udvikling, på 70 70 51 96 eller mmh@cej.dk.

Kontaktinformationer

CEJ Ejendomsadministration A/S Meldahlsgade 5 1613 København V Majken Munck Haunsø 70 70 51 96 mmh@cej.dk

Få et tilbud