Kontakt os

Praktikant, financial controller, forår 2024, København

Share

CEJ Ejendomsadministration er blandt landets største ejendomsadministrationsselskaber. Vi administrerer i dag en portefølje på omkring 1.600 ejendomme for både private foreninger og professionelle investorer, og dækker hele Danmark fra vores afdelinger i København og Aarhus. Nu søger vi praktikanter til foråret 2024.

Du bliver en del af en stabil ejendomsadministration, der tager stadig flere markedsandele. Vores ca. 200 medarbejdere er et bredt udpluk af eksperter indenfor administration, økonomi, teknik, jura og IT. Og vi udvider hele tiden med dygtige kollegaer. For os er det vigtigt, at du brænder for dit fag og bidrager positivt til vores unikke medarbejderkultur.

Hos CEJ går vi glade på arbejde, samtidigt med at vi leverer ejendomsadministration på højeste faglige niveau til alle typer af ejendomme. Vi er en virksomhed med engagerede og dedikerede medarbejdere, der lægger vægt på vidensdeling, og som gør meget ud af at dygtiggøre kollegerne, samtidig med vi har det sjovt. Vores engagement smitter, og vi er gode til at holde på såvel medarbejdere som vores kunder.

Vi har erfaring med at have praktikanter gennem de sidste 15 år, og har et dygtigt team tilknyttet til oplæring af vores praktikanter. En stor del af vores ansatte i dag er tidligere praktikanter og 75% af vores praktikanter bliver senere fastansat.  Forretningssupport, hvor du kommer til at sidde, varetager håndtering af tværgående opgaver for alle afdelinger i CEJ.

Dine arbejdsopgaver

Hos CEJ har vi totaladministration, og vi efterstræber at vores praktikanter kommer hele vejen rundt om jobbet som forretningssupporter, og får kendskab til de økonomiske forhold indenfor investeringsejendomme, andelsboligforeninger, ejerforeninger og erhvervsejendomme.

Som praktikant vil du blandt andet blive involveret i følgende opgaver:

  • Behandling af fakturaer, bogføring og kreditorhåndtering.
  • Udbetalinger.
  • Afstemninger af konti og budgetopfølgning.
  • Klargøring af materiale til revisor og kunder.
  • On- og off boarding af kunder.
  • Support opgaver.
  • Oplæring i UNIK bolig 4

Din profil

Du er i gang med financial controller-uddannelsen, og brænder efter at finde ud af, hvad det vil sige at være den del af forretningssupport. Du er serviceminded, og kan godt lide at have kontakt med mange mennesker. Du har gå-på mod og flair for service og økonomi.

Praktikken
Du kommer tre måneder i praktik i en dynamisk virksomhed, som vil være med til at udvikle dig fagligt og personligt, og give dig indsigt i arbejdet i forretningssupport. Du får et praktikforløb, som tager afsæt i din teoretiske uddannelse, og supplerer med praktisk viden indenfor økonomi og forretningssupport af ejendomme.

CEJ som arbejdsplads

Når du vælger CEJ som arbejdsplads, bliver du en del af en virksomhed, hvor høj faglighed, socialt samvær og humor går hånd i hånd. Vi prioriterer den kollegiale hygge, selvom arbejdstempoet er højt. I CEJ har vi højt til loftet og kort vej til ledelsen, og det betyder, at dine ambitioner kan blive realiseret hurtigere end noget andet sted.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så send en kortfattet ansøgning til os. Vi behandler ansøgninger løbende. Der vil være mulighed for studiejob inden praktikopholdet.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte souschef Majken Munck Haunsø, Forretningssupport og -udvikling på 70 70 51 96 eller mmh@cej.dk.

Kontaktinformationer

CEJ Ejendomsadministration A/S Meldahlsgade 5 1613 København V Majken Munck Haunsø souschef 70 70 51 96 mmh@cej.dk

Få et tilbud