Kontakt os

Kompetent og dygtig administrator og kundechef til danske og udenlandske kunder

Share

CEJ Ejendomsadministration er blandt landets største ejendomsadministrationsselskaber. Vi administrerer i dag en portefølje på omkring 1.600 ejendomme for både private foreninger og professionelle investorer, og dækker hele Danmark fra vores afdelinger i København og Aarhus. Nu søger vi en administrator/kundechef for en portefølje af kunder, primært med boligejendomme. 

Du bliver en del af en stabil ejendomsadministration, der tager stadig flere markedsandele. Vores ca. 200 medarbejdere er et bredt udpluk af eksperter indenfor administration, økonomi, teknik, jura og IT – og vi udvider hele tiden med dygtige kollegaer. For os er det vigtigt, at du brænder for dit fag og bidrager positivt til vores unikke medarbejderkultur – så kommer CV i anden række.  

Din fremtidige rolle

Du elsker ejendomsadministratorjobbet som du skal varetage ca. 50 % af din tid.

Derudover bliver du kundechef og ansvarlig for overholdelse af vores aftale med kunder, der har en række ejendomme i Danmark.

Du faciliterer kunden udadtil og indadtil sørger du for at samle trådene. Vi arbejder i en matrixorganisation på tværs i CEJ. Du får ansvaret for at teamet omkring kunden fungerer.

Du kommer til at indgå i kundechefgruppen, der også sætter en ære i at sparre fagligt.

Vi tilbyder

En spændende og varieret hverdag i en organisation, der lægger stor vægt på både faglig og personlig udvikling og masser af ansvar.

Uformel omgangstone samt søde og hjælpsomme kollegaer i alle aldersgrupper.

Vores drømmekandidat

Kommer fra en lignende stilling inden for branchen eller har en del års erfaring som ejendomsadministrator.

Du ønsker at tage ansvar og kan se dig selv i rollen som både administrator, men også som kundechef, hvor du skal kommunikere i øjenhøjde både internt og eksternt.

Har økonomisk forståelse, da du i samarbejde med controllere skal stå for rapportering.

Du er hjemmevant i lejelovgivning og kan deltage i faglig sparring og kvalitetssikring.

Du er en stærk kommunikator og er ikke bleg for forhandlinger med kunder. Du skal kunne begå dig på engelsk.

CEJ som arbejdsplads

Når du vælger CEJ som arbejdsplads, bliver du en del af en virksomhed, hvor høj faglighed, socialt samvær og humor går hånd i hånd. Vi prioriterer den kollegiale hygge, selvom arbejdstempoet er højt. I CEJ har vi højt til loftet og kort vej til ledelsen, og det betyder, at dine ambitioner kan blive realiseret hurtigere end noget andet sted.

Vi tilbyder attraktive personalegoder, som blandt andet omfatter pensionsordning, sundhedsforsikring og fysioterapi, samt fredagsbarer, fester og sportsaktiviteter for vores medarbejdere i alle aldersgrupper. Derudover bliver din arbejdsplads lige ved Vesterport Station i København.

CEJ er ejet af en erhvervsdrivende fond, stiftet i 1986 af Carl Emil Jensen, som startede CEJ i 1950’erne. CEJ Aarhus kom til i 2012.

Ansøgning

Har du har lyst til at blive en del af CEJ’s organisation, så send os din ansøgning og CV via nedenstående link.

Vi interviewer løbende kandidater og besætter stillingen så hurtigt som muligt. Opslaget vil derfor være tilgængeligt, indtil vi har fundet den rette kandidat. Vi behandler alle henvendelser fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Bonde eller Mette Hamurkesen på tlf. 33 33 82 82 eller mail meh@cej.dk

Kontaktinformationer

CEJ Ejendomsadministration A/S Meldahlsgade 5 1613 København V Mette Hamurkesen 33 33 82 82 meh@cej.dk

Få et tilbud