Kontakt os
CEJ Nyheder gråbrun

CEJ løfter kundetilfredsheden endnu mere

Share

For andet år i træk sætter CEJ rekord i tilfredse kunder, viser den nye kundeanalyse, som analysebureauet Neuburg & Zinckernagel har udført for CEJ. Den overordnede kundetilfredshed udtrykkes blandt andet i Net Promoter Score (NPS), som den internationale konsulentvirksomhed Bain har udviklet. NPS viser, hvor mange procent af kunderne, som vil anbefale CEJ til andre. I den nye analyse når NPS op på 56. En tommelfingerregel siger, at alt over 50 er fremragende.

Sidste tilfredshedsmåling blandt kunderne satte også rekord med en NPS stigning på 56%. Den rekord har vi nu overgået med 22% her i starten af 2018. Det flotte resultat skyldes en særlig god relation mellem CEJ’s medarbejdere og nye og eksisterende kunder.

Kunderne belønner CEJ for medarbejdernes engagement i de enkelte kunder, evnen til at kommunikere i øjenhøjde, for det gode forhold mellem pris og kvalitet, for den tryghed, som CEJ formår at skabe blandt kunderne, og fordi CEJ overholder budgetter og aftaler. De positive tendenser skinner igennem, hvad enten kunderne køber ejendomsadministration i København eller ejendomsadministration i Aarhus.

Vi er meget stolte af resultatet. Særligt fordi det er lykkedes os at forbedre sidste års flotte resultat så markant. Vi har ikke hvilet på laurbærrene, men gjort alt for at leve op til kundernes fine bedømmelse, og det er vi lykkedes med. Nu gælder det om at fortsætte det gode arbejde, siger adm. direktør i CEJ Anne Marie Oksen.

Helt generelt vil CEJ’s kunder også gerne inddrages i administrationen af deres ejendomme og går mere op i høj kvalitet end i pris.

Analysen baserer sig på en svarprocent på 43% af CEJ’s kunder.

Som tak for ulejligheden med at besvare vores spørgeskema, vil vi udtrække en heldig vinder, som vil modtage noget dejlig vin og CEJ bolsjer. Vinderen får direkte besked.

Få et tilbud