Kontakt os

Bæredygtighed er et spørgsmål om vilje til forandring

Med CEJ sker det på et solidt og trygt grundlag.

I vores Energi- og bæredygtighedsafdeling finder I et erfarent og engageret team, der både stiller de rigtige spørgsmål og kan levere den rigtige løsning, der matcher jeres specifikke situation, muligheder og ønsker. Altid baseret på CEJ’s høje faglighed og standarder.

0

Kvm boligbyggeri løftet 1-2 energiniveauer

Om CEJ_1
0

Vinduer skiftet siden 2020

Om CEJ_3

60 tons

CO2-reduktion igennem bæredygtighedstiltag

CEJ Bæredygtighed

Få en bæredyg­tigheds-screening allerede nu

CEJ har udviklet en unik bæredygtigheds-screening, hvor vi kortlægger ejendommens tilstand og potentialer.

Vores bæredygtigheds-screening er det bedste udgangspunkt for at få sat handlinger på jeres målsætninger i en styret og sikker proces.

— BESTIL DIN BÆREDYGTIGHEDS-SCREENING HER

Grønt Nyt

CEJ er indgået i et partnerskab med Københavns Kommune og andre aktører i branchen om at udvikle fremtidens energirigtige bygninger. Energispring hedder partnerskabet, og målet er flere energibesparelser i Københavns ejendomme. CEJ ønsker at bidrage aktivt til, at hele kommunen kan blive CO2-neutral i 2025.

CEJ er indgået i et partnerskab med Københavns Kommune og andre aktører i branchen om at udvikle fremtidens energirigtige bygninger. Energispring hedder partnerskabet, og målet er flere energibesparelser i Københavns ejendomme.

CEJ er indgået i et partnerskab med Københavns Kommune og andre aktører i branchen om at udvikle fremtidens energirigtige bygninger. Energispring hedder partnerskabet, og målet er flere energibesparelser i Københavns ejendomme.

"Det, som er særligt ved CEJ, er, at bæredygtighed er spredt ud i hele organisationen. Så vi i fællesskab når målsætningerne."

Jens
Erhvervskundechef, CEJ

Afspil video

Se eksempler på vores ydelser her

Loven foreskriver, at alle bygninger skal have et energimærke, der giver overblik over det forventede energiforbrug på ejendommen. Sammenligner man energimærket med det faktiske forbrug, kan der ofte være meget at vinde. Med CEJ’s energistyringsaftale synliggør vi optimeringspotentialer. Vi registrerer løbende driften og rapporterer forbrug af el, vand og varme i ejendommen. Det sker gennem driftsjournalen, som indeholder kommentarer og anbefalinger.

I CEJ anvender vi digital energistyring, det betyder, at vi via fjernaflæste målere kan udføre energiovervågning helt ned på timebasis. Gevinsterne er mange, fra de helt lavpraktiske årsopgørelser til mere avancerede energioptimeringer. Og den digitale tilgang giver os mulighed for at reagere hurtigt, hvis uheldet er ude, og fx et vandrør sprænger.

For virksomheder, fonde og alle, der arbejder med ESG, bistår CEJ med dokumentation og rapportering. Via vores digitale energistyring, kan vi opstille CO2-regnskaber for alle typer forbrug fx varme, vand og el. Desuden arbejder vi målrettet for at øge rapporteringen til nye områder som affald og transport.

DGNB er en certificering af bygningers bæredygtighed. Det er en international standard tilpasset danske forhold. Certificeringen består af 40 kriterier fordelt på fem områder. Formålet er at gøre bæredygtighed konkret og meningsfuldt. CEJ er certificeret DGNB-konsulent for nye bygninger, renoveringer og bygninger i drift.

Med de tiltagende klimaforandringer bør bygningsejere sikre deres ejendomme i tide. Løsningerne er mange og kan med fordel kombineres med fx et grønt miljø, regnvandsopsamling eller renovering af baggårde. I CEJ hjælper vi med at udarbejde en strategi, der tager højde for fremtidens udfordringer og sørger for, at den bliver bragt til handling.

Hos CEJ finder du et hold af specialister inden for alle områder af ejendomsadministration.

I fællesskab tegner vi jeres grønne profil

Vi hjælper jer sikkert og trygt gennem de krav, der bliver stillet, samt ønsker I har til bæredygtighed. Både nu og i fremtiden.

Bæredygtighed er en integreret del af vores forretning. Det kommer til udtryk i vores anbefalinger, valg af leverandører og materialer. Vi brænder for at skabe løsninger, der er bæredygtige, både i et grønt og økonomisk perspektiv. Fordi vi ved, at de to forhold altid skal gå hånd i hånd.

Jeres bære­dygtige administrator

Vi ved, at det er summen af bæredygtige løsninger, der skaber en grøn ejendom. CEJ er partneren, der får det til at ske.

I vores Energi- og bæredygtighedsafdeling finder I et erfarent og engageret team, der både stiller de rigtige spørgsmål og kan levere den rigtige løsning, der matcher jeres specifikke situation, muligheder og ønsker. Altid baseret på CEJ’s høje faglighed og standarder.

"At tænke bæredygtigt er mere end bare en teknisk løsning. Det handler om mennesker."

Marc
Projektleder, Energi og Bæredygtighed, CEJ

Afspil video

Sundt indeklima

Hos CEJ ser vi en lige linje mellem beboernes og ejendommens sundhed, for isolering kan godt blive for meget af det gode.

Man er efterhånden blevet så dygtige til at isolere, tætne og optimere klimaskærme, at der er opstået et sideordnet behov for nok udluftning og ventilation. Forhold som CO2, fugt, skimmel, radon og træk spiller ind, når det gælder om velvære og trivsel. 

Grønne partner­skaber

Non-profit medlemsorganisation, der er sat i verden for at udbrede bæredygtighed i byggeriet. Arbejder med certificeringen af både bygninger og byområder og uddanner konsulenter med udgangspunkt i DGNB-standarden.

— LÆS MERE HER

Energispring er et partnerskab mellem store bygningsejere, administratorer og interesseorganisationer i København. Medlemmerne samarbejder om at reducere energiforbruget i kommunens bygninger.

— LÆS MERE HER

Kontakt CEJ for et godt tilbud!

Kom i gang i dag

Ring på 33 33 82 82 alle hverdage mellem 9:00 og 15:00. Du kan også udfylde formularen nedenfor eller sende os en mail til cej@cej.dk, så kontakter vi dig.

Få et tilbud